Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: Chris Pitman kiakadt

0304cpBizonytalanabbnak tűnik az eddigieknél, hogy ott lesz-e a Guns N’ Roses áprilisi koncertjein W. Axl Rose egyik legrégebben szolgáló újkori társa. Chris Pitman billentyűs/sampleres korábban kirakott olyan twitteres bejegyzéseket, amelyek alapján fixnek tűnt a részvétele, most azonban sértettnek tűnik…

Bocsánatkérésre kényszerült a Guns N’ Rosestól Chris Pitman, az ember, akit még talán a zenekar legvérmesebb rajongói sem feltétlenül ismernének fel, ha szembejönne az utcán, viszont eközben az egyik legtöbb időt húzta le Axl mellett, hiszen 1998-ban csatlakozott a zenekarhoz. Pitman részvétele éppen emiatt éppúgy biztosnak tűnt a zenekar átalakult felállású, Slasht és Duff McKagant is felvonultató áprilisi koncertjein, mint Dizzy Reed billentyűsé, Frank Ferrer dobosé és Richard Fortus gitárosé – főleg annak fényében, hogy a zenész komoly szerepet játszott a Chinese Democracy lemez elkészítésében is. Most viszont mégsem tűnik annyira egyértelműnek, hogy mi az ábra vele kapcsolatban. „Ez egy nosztalgiaturné, úgyhogy lehetőleg senki se említse meg azokat, akik az elmúlt kibaszott húsz évben itt vannak. Ó, istenem, ne! Pénzhajhászás! Basszátok meg!”, írta pár napja a Twitteren Pitman.

A billentyűs utólag mindenesetre törölte a bejegyzést, és kitett egy újabbat, a következő szöveggel: „Őszinte bocsánatkéréssel tartozom a GN’R irányába, különösen, ami a zenekart és a stábot illeti, miután hülye megjegyzéseket fűztem a közelgő turnéhoz. Srácok, soha ne feledjétek: piálás után ne posztoljatok!”

Pitman januárban már megégette magát a Twitteren: akkor a menedzsment szólt rá, hogy törölje a témában kirakott posztjait. Az eredetileg kiírt „Játszunk a 2016-os Coachellán!" helyét akkor a semlegesebb „A menedzsment most szólt, hogy ne tudassak semmit a Coachellával, a GN'R-ral és a többivel kapcsolatban, szóval tagadok mindent! Amikor azt írtam, hogy a Coachellán játszunk, arra gondoltam, hogy szeretek a lányommal játszani a homokban." vette át.

A mostani sztori kapcsán persze nem tudni, hogy Pitman nem lesz ott a bulikon, és ezért akadt ki, vagy pusztán az idegesíti, hogy őt senki sem emlegeti a mostani koncertek kapcsán, kizárólag a régi arcokat (mi inkább az utóbbit valószínűsítjük). Akik közül egyébként Izzy Stradlin a napokban cáfolta, hogy a híresztelésekkel ellentétben aktívan részt venne a mostani előkészületekben.

 

Hozzászólások 

 
+20 #5 Laslo 2016-03-04 18:31
Szegény Pitman...
Azt hiszi, hogy vannak akiket érdekel az elmúlt 20 évbeli GNR-tagsága.
Idézet
 
 
+3 #4 Dokken 2016-03-04 17:54
Idézet - P:
Már a uyi turnén is két billentyűs volt. Dizzy, meg egy nagydarab fekete hajú szakállas fickó, aki perkázott is. Dizzy leginkább zongorás témákat hozott, a másik billentyűs meg a szintihagszínek et.


Teddy 'Zig Zag' Andreadis Legutoljara Ripper Owenssel turnezott. Korrekt billentyus.
Idézet
 
 
+6 #3 P 2016-03-04 16:13
Már a uyi turnén is két billentyűs volt. Dizzy, meg egy nagydarab fekete hajú szakállas fickó, aki perkázott is. Dizzy leginkább zongorás témákat hozott, a másik billentyűs meg a szintihagszínek et.
Idézet
 
 
+15 #2 Zsolti 2016-03-04 14:52
Ugyanakkora primadonnának tűnik ez alapján, mint Axl. Nem csoda, (hogy) olyan régóta zenél vele...
Idézet
 
 
+12 #1 Venter 2016-03-04 12:52
mi a fasznak kellene amúgy két billentyűs?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.