Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grand Magus: mélyvénás trombózis miatt mondták le a turnét

Az egykor a Spiritual Beggarsben is éneklő Janne „JB" Christofferson vezette Grand Magus lemondani kényszerült a Grave Diggerrel közös Európa-turnéját, miután dobosukat, Sebastian Sippolát mélyvénás trombózissal szállították kórházba. Az ütős jelenleg is kezelés alatt áll, és egyelőre bizonytalan, mikor állhat ismét színpadra a doomos heavy metalban verhetetlen trió.

Sebastiannak a lábában találtak vérrögöket, miután éles fájdalomra panaszkodott, lábai pedig feldagadtak. A dobost azonnal kórházba kellett szállítani, ahol sürgősen kezelésnek vetették alá, nehogy a vérrögök elérjék a tüdejét: jelenleg erős véralvadás-gátlókat kell szednie, az orvosok pedig napi szinten ellenőrzik egészségi állapotát. Mivel a gyógyszereknek súlyos, akár életveszélyes mellékhatásai is lehetnek, maga a trombózis pedig nem tréfadolog, egyelőre az is kizárt, hogy hazaengedjék.

A Grand Magus a Grave Digger vendégeként indult volna turnéra, hogy végre komolyabb tömegek előtt is bemutathassák a tavalyi Hammer Of The North albumot, de így sajnos le kellett mondaniuk a német power/speed színtér egyik nagyágyújával közös koncerteket. Mint közleményükben írják, a körülmények miatt más megoldás jelen pillanatban nem jöhetett szóba.

Érdekesség, hogy üzleti okokból ugyan, de a Grand Magusszal gyakorlatilag azonos időben a Grave Digger másik előzenekara, a Sister Sin is lemondta a komplett turnét. Chris Boltendahlék előtt így az Orden Ogan és a Downspirit játszanak majd a koncerteken.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.