Shock!

június 02.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

God Forbid: Morbid Angeltől Machine Headig terjed a skála

Október végén stúdióba vonul Amerika egyik legszínesebb, legkísérletezősebb metalcore-alapú bandája, a God Forbid. Az egyelőre cím nélküli következő album megjelenése 2012 első felében várható, és itt mutatkozik majd be a zenekarban az új gitáros, a Himsából vagy Warrel Dane szólócsapatából ismert Matt Wicklund.

Az új God Forbid lemez, a 2009-es Earthsblood mestermű utódjának producere Mark Lewis lesz, aki korábban többek között a Trivium vagy a The Black Dahlia Murder mellől lehet ismerős, de az énekkel kapcsolatos munkálatokban segít majd neki Jason Suecof is, aki nemcsak stúdiós melóivan híresült el, hanem a Richard Christy-féle Charred Walls Of The Damned gitárosaként is. A keverést Jens Bogrenre (Paradise Lost, Katatonia, Opeth, Amon Amarth) bízzák Doc Coyle-ék.

„Mindig bonyolult megmondani ebben a korai fázisban, hogy szól majd a lemez, de Matt Wicklund tonnányi anyagot hozott", mondja az új dalokról Doc. „Ezek a témák nagyon fogósak némi skandináv ízzel, a tőlem érkezett ötletek pedig elég változatosak, a gonosz Morbid Angel-ízű, netán black metalos dolgoktól középtempós, power groove-os, Machine Head-irányú cuccoktól védjegyszerű God Forbid nótákig rengeteg minden akad közöttük. Az egész lemez logikus előrelépést jelent az előző anyagainkhoz képest."

Egy friss God Forbid dal, a Where We Come From demóverziója már meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.