Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

GN’R: további átdolgozott dalok jönnek, de tervben van az új lemez is

Nem kizárt, hogy a következő hónapokban újabb Guns N’ Roses-dalok jelennek majd meg. Slash emellett a jövő nyári turné után most már tényleg nekiállna egy teljesen új album munkálatainak.

1021gnr

Eddie Trunk SiriusXM-es műsorában vendégeskedett a héten Slash. A beszélgetés során természetesen egy esetleges új Guns N’ Roses-album kérdése is előkerült. „Szeretnék stúdióba vonulni és felvenni valamikor egy teljes nagylemezt, alighanem inkább előbb, mint utóbb – mondta a gitáros. – De ezen túlmenően is akadnak dolgaink, amiknek még meg kell jelenniük, szóval a következő, nem is tudom, talán néhány hónapban ezek jelennek majd meg részletekben. Ez a helyzet… Jövő nyárra még van egy lekötött turnénk, utána pedig lesz lehetőségünk nekiállni egy új lemeznek. Van amúgy néhány dal, amiket a lezárások alatt feljavítottunk, dolgoztunk rajtuk. Még ezeknek is meg kell jelennie, és így is lesz. Ezek is nagyon jók, izgatottan várom, hogy kijöjjenek. Egy-két dalonként hozzuk majd ki ezeket, szerintem nagyjából mindegyiket, bár most fejből nem tudom pontosan megmondani, hány ilyen akad… Talán nincs olyan hosszú történetük, mint a Hard Skoolnak, amiről tudom, hogy tényleg nagyon régről származik. De pár epikus téma kijön majd. Én is nagyon várom.”

Az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a szóban forgó dalok ugyanúgy a W. Axl Rose-féle Chinese Democracy lemezhez készültek és onnan maradtak le, mint a tavaly kihozott Hard Skool EP két szerzeménye, a címadó és az ABSUЯD. A Guns legaktuálisabb kiadványa azonban a Use Your Illusion lemezek november 11-én érkező, grandiózus újrakiadása. A Use Your Illusion I & II Super Deluxe címen futó csomag legkiterjedtebb változatára összesen kilencvenhét dal kerül fel, amelyek közül hatvanhármat még sosem jelentettek meg hivatalosan. A két nagylemez minden kiadási variációban remaszterelt formában kap majd helyet, és természetesen a fizikai hordozók mellett a streamfelületeken, illetve digitális letöltésként is beszerezhető majd a kiadvány.

0921guns

A stúdióalbumok melletti egyik fő vonzerő egy 1991. május 16-án, a New York-i Ritz Theatre-ben rögzített teljes koncertanyag Live In New York címmel, még Izzy Stradlinnel a gitáron, amely Blu-rayen is helyet kap a pakkban. Az 1992. január 25-én felvett Live In Las Vegason már Gilby Clarke játéka hallható. Hihetetlen, de igaz: ezek az első teljes, hivatalosan kiadott audió-koncertfelvételek a zenekar akkori aktuális turnéjáról, ugyanakkor nem merül ki ennyiben az élő bónuszok köre, mert helyet kap a gyűjteményben számos egyéb szám is a harminc évvel ezelőtti körútról, További érdekességet jelent a November Rain frissen átgenerálozott, ötvenfős nagyzenekarral kibővített új változata is, amelyhez a szimfonikus részeket tavaly rögzítették. Emellett természetesen a legcombosabb összeállítás vásárói keményborítós könyvnek és számos egyéb relikviának is örülhetnek majd.

A You Could Be Mine ritzes felvételének videója alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
#4 Gggv 2022-11-13 17:59
Perhaps c dallt várom. Illetve olyan lemezt amin Sándor a nyávogós hangját nem veszi elő,,hanem pl. country dalokat énekel
Idézet
 
 
#3 Józsi az ács 2022-10-21 19:54
Biztos a kínai demokrácia 2. része készül... Nem kell aggódni, 2030-ra tuti kijön! Vagy nem? :)
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2022-10-21 17:32
Nyilván nem Slash-en (vagy Duff-on) múlik, ezt mindenki látja-érzékeli...
Idézet
 
 
#1 GL1982 2022-10-21 14:11
És jövőre hol turnéznak?

Amúgy elég érdekesek ezek a nyilatkozatok, mert évek óta mondogatja hogy készül.
Bár ha tényleg már csak felvenni mert megírtak mindent akkor talán esélyes hogy valamikor a közeljövőben megjelenik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.