Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Geoff Tate's Queensryche: Blotzer ment, Wright jött

Egy független Los Angeles-i lemezkiadóhoz, a Cleopatrához szerződött Geoff Tate Queensryche-ja, ahol további változások történtek a felállásban: a Ratt dobosa, Bobby Blotzer távozott a formációból, hogy átadja a helyét Simon Wrightnak, és csatlakozott a csapathoz másodgitárosként a basszer Rudy Sarzo öccse, Robert Sarzo is.

Geoff Tate Queensryche-ja már azelőtt elhíresült a különböző személyi problémákról, hogy egyáltalán bármi értelmeset csináltak volna: először Glen Drover szólógitáros dobbantott a fedélzetről, majd Randy Gane billentyűs kapott szívrohamot, most pedig a banda egyik oszlopa, Bobby Blotzer is távozott, hogy ismét a Rattnek szentelje magát. A csereember Simon Wright, az AC/DC és a DIO korábbi ütőse lett. Tate ezzel egyidejűleg végre Drover helyére is megtalálta a megfelelő embert Robert Sarzo személyében, aki azelőtt a Quiet Riotban és a Hurricane-ben gitározott. A banda – alighanem ebben a leosztásban, bár az eddigiek alapján ezzel inkább óvatosak vagyunk... – hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első albumát, ami még idén a boltokba kerül. A lemezen már biztosan vendégszerepel K.K. Downing, a Judas Priest egykori gitárosa, de kilépésétől függetlenül Blotzer is felbukkan majd, és a King's X gitárosa, Ty Tabor is elvállalt egy rövid cameót.

A zenekar áprilistól az Egyesült Államokban turnézik, és a koncerteken teljes egészében eljátsszák az idén huszonöt éves metal mérföldkő, az 1988-as Operation: Mindcrime anyagát.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Kelemen Péter 2013-01-25 11:04
Simon Wright--ot én is "érdeklődve" várom...vajon mit kezd azokkal a témákkal?!? Remélem kellems meglepetés lesz.
Idézet
 
 
+8 #1 bogar 2013-01-25 09:32
Rémálmaim netovábbja, hogy Simon Wright eldobolja a Mindcrime lemezt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.