Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szívinfarktust kapott a Tate-féle Queensryche egyik oszlopa

Már azelőtt rájárni látszik a rúd Geoff Tate Queensryche-jára, hogy egyáltalán bármit is csináltak volna: először Glen Drover gitáros lépett ki a csapatból hetekkel a csatlakozása után, érdemi munka nélkül, most pedig Randy Gane billentyűs kapott szívrohamot. A zenész állapotáról egyelőre nem tudni bővebbet.

December 26-án szívinfarktust kapott Randy Gane, a Geoff Tate-féle Queensryche billentyűse. A hírt maga az énekes tette közzé a Facebookon, és egyúttal arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak társáért, illetve küldjenek neki pozitív gondolatokat. Gane (a képen a guggoló Tate mögött áll) sok évtizede Geoff nagy cimborája és harcostársa, annak idején együtt kezdtek el komolyan zenélni a Queensryche elődje, a Myth soraiban.

Az énekes vezette Queensryche-ból nemrég távozott az egyik gitáros, Glen Drover, méghozzá azelőtt, hogy bármit is csináltak volna együtt. A banda első amerikai turnéja áprilisban startol, és a koncerteken elejétől végéig eljátsszák majd az Operation: Mindcrime-ot, amely jövőre éppen huszonöt éves lesz. Tate csapatában Gane mellett Rudy Sarzo basszer, Bobby Blotzer dobos és Kelly Gray gitáros játszik, de emellett speciális vendégeket és meglepetéseket is ígérnek a fellépésekre.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.