Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szívinfarktust kapott a Tate-féle Queensryche egyik oszlopa

Már azelőtt rájárni látszik a rúd Geoff Tate Queensryche-jára, hogy egyáltalán bármit is csináltak volna: először Glen Drover gitáros lépett ki a csapatból hetekkel a csatlakozása után, érdemi munka nélkül, most pedig Randy Gane billentyűs kapott szívrohamot. A zenész állapotáról egyelőre nem tudni bővebbet.

December 26-án szívinfarktust kapott Randy Gane, a Geoff Tate-féle Queensryche billentyűse. A hírt maga az énekes tette közzé a Facebookon, és egyúttal arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak társáért, illetve küldjenek neki pozitív gondolatokat. Gane (a képen a guggoló Tate mögött áll) sok évtizede Geoff nagy cimborája és harcostársa, annak idején együtt kezdtek el komolyan zenélni a Queensryche elődje, a Myth soraiban.

Az énekes vezette Queensryche-ból nemrég távozott az egyik gitáros, Glen Drover, méghozzá azelőtt, hogy bármit is csináltak volna együtt. A banda első amerikai turnéja áprilisban startol, és a koncerteken elejétől végéig eljátsszák majd az Operation: Mindcrime-ot, amely jövőre éppen huszonöt éves lesz. Tate csapatában Gane mellett Rudy Sarzo basszer, Bobby Blotzer dobos és Kelly Gray gitáros játszik, de emellett speciális vendégeket és meglepetéseket is ígérnek a fellépésekre.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.