Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Friss felvételeket is rejthet az Appetite For Destruction újrakiadása

A hét második felében bejelent valamit a Guns N’ Roses, ami minden bizonnyal nem a klasszikus felállás valamilyen mértékű újraaktivizálódása lesz – azonban könnyen lehet, hogy ezzel együtt is nagy durranásról van szó…

0708guns7

Minden bizonnyal az Appetite For Destruction újrakiadására utalnak a Guns N’ Roses-rajongók lelkivilágát az utóbbi napokban felborzoló fejlemények: a koponyás molinók, illetve a Universal Music Group által elindított gnr.fm weboldal is. Mindez talán nem tűnik annyira érdekesnek, mint egy eredeti felállású reunion, ugyanakkor így is lehet, hogy komoly dologról beszélünk.

Az említett oldalon beindult egy visszaszámláló, amely magyar idő szerint csütörtökön hajnalban éri majd el a nullát, így vélhetően akkor derül ki, pontosan mire is utal a Destruction Is Coming! szlogen. Viszont – mint ahogy arra a Guns N’ Roses Hungary is felhívta a figyelmet – némi kattintgatás után már most is el lehet jutni a Shadow Of Your Love egy frissnek tűnő változatához. Utóbbi a zenekar egyik ősdala, amely annak idején nem került fel az Appetite-ra, de koncertverzióban azért elég közismertnek számít. A mostani verzió viszont felfrissítettnek tűnik új gitárbetétekkel és vokáltémákkal, vagyis könnyen lehetséges, hogy a zenekar mostani felállása hozzányúlt ehhez, illetve ebből kiindulva további régi darabokhoz. Utóbbinak már csak azért is lehet némi realitása, mert Slash már két évvel ezelőtti pletykák szerint is stúdiózott valamit a Guns részére… A csapat számos korai szerzeménnyel rendelkezik, amelyek hivatalosan sosem jelentek meg, vagyis válogatni volt éppen miből, ha úgy döntöttek, hogy végre kihozzák ezeket. A rebootolt Appetite iparági pletykák szerint július végén, vagyis a Not In This Lifetime turné végével nagyjából egy időben kerülhet a boltokba.

A zenekar elképesztően sikeres visszatérő turnéjának utolsó felvonása június 3-án startol Berlinben.

 

Hozzászólások 

 
#1 bogar 2018-05-03 04:22
Most már Slash is nekiállta hergelni a népet a facebookon. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.