Shock!

január 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: idén végre tényleg láthatjuk az eredeti ötöst is?

Különleges weboldal és hirdetés fűti ismét a találgatásokat a Guns N' Roses alapfelállásának esetleges összeállásáról. A zenekar aktuális európai turnéja június 3-án, Berlinben indul.

0501gnr

Közeleg a Guns N' Roses Not In This Lifetime turnéjának utolsó felvonása, és a csapat természetesen ismét dobott egy követ az állóvízbe, hogy a rajongóknak legyen miről találgatniuk. A pletykákat egy új, gnr.fm néven futó weboldal elstartolása indította el, amelyet a Universal Music Group regisztrált be, és jelenleg csak egy sejtelmes DESTRUCTION IS COMING felirat, illetve az #AppetiteForDestruction hashtag áll rajta. London Camden negyedében egyik napról a másikra kikerült egy utcai óriásplakát is, rajta az 1987-es Appetite For Destruction lemezborítójáról ismert öt koponyával, amely szintén a weboldalt hirdeti.

Mindebből sokan máris arra következtetnek, hogy ami az utóbbi két évben nem jött össze, az idén akár meg is valósulhat, vagyis 1990 óta először egy színpadon állhat a zenekar alapfelállása, vagyis W. Axl Rose énekes, Slash gitáros, Duff McKagan basszer, illetve Izzy Stradlin gitáros és Steven Adler dobos. Utóbbi ugyebár a turné több állomásán is felbukkant pár blokk erejéig, de bizonyos pletykák szerint egyszer Izzy is elrepült egy bulira, hogy aztán a beállást követően végül mégis meggondolja magát... Persze lehetséges, hogy ennél jóval profánabb okról beszélünk, és „csak" a klasszikus debütalbum egy speciális, dobozolt újrakiadása jelenik majd meg hamarosan, amiről egyébként szintén lehetett már hallani korábban.

Akárhogyan is, de a Guns az idei európai koncertek után bizonytalan időre leáll: Slash az év második felét már ismét szólóbandájával tölti, Axl pedig – állítólag – egy új AC/DC-lemezen dolgozik majd Angus Younggal.

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 frontiers 2018-05-02 07:55
hát a chineese dalokat kihagyhatnák...

baromira leül a hangulat ezeknél a daloknál és baromira nehéz utána visszahozni a katarzist

Az emberek egyszerűen a klasszikus GNR dalokra vágynak, nem erre a tribute lemezre
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.