Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Friss dalrészleteket mutatott be Mick Mars és John Corabi

0119mickjohnGimme Blood és Shake The Cage címmel meghallgatható egy-egy rövid, de beszédes dalrészlet Mick Mars és John Corabi közösen felvett zenéi közül. Azt ugyanakkor nem tudni még biztosan, hogy a Mötley Crüe ex-gitárosának egész szólóalbuma a csapat kereskedelmileg kevésbé sikeres érájának énekesével készül-e.

Alig ért véget a Mötley Crüe búcsúturnéja, Mick Mars egyből stúdióba vonult Nashville-ben, hogy befejezze régóta formálódó szólóalbumát, méghozzá John Corabival, a Crüe legvitatottabb korszakának énekesével, a zenekar kereskedelmileg nem túl sikeres, ám annál jobb, 1994-es Motley Crue albumának frontemberével. Egyelőre nem tudni, hogy Mick teljes lemezét John énekli-e fel – mi a magunk részéről őszintén örülnénk neki, pláne, hogy a most bemutatott két rövidke részlet igencsak ígéretesnek tűnik…

Corabi megjelenésének huszadik évfordulója apropóján az utóbbi években több koncerten is leporolta a ’94-es anyag dalait, és hamarosan egy élő DVD-t is kiad ezekről a bulikról, de Mars szintén imádja az albumot a mai napig. „Az a lemez talán – és most csak a saját nevemben beszélek – a legjobb lemez volt, amit csak valaha készítettünk”, mondta Mick pár évvel ezelőtt a Mötley karrierjének legvitatottabb munkájáról egy philadelphiai rádiónak. „Zeneileg, a dalokat tekintve hihetetlenül erős anyag volt az… Ha a zenét nézzük, úgy érzem, mintha az lett volna a Beatles fehér albumának megfelelője a saját pályámon, a mai napig így tekintek rá. Ezzel most persze nem azt mondom, hogy a többi gyenge lenne vagy bármi – minden lemezt szeretek, amit csak készítettünk –, de az az egy igazán különleges album számomra…”

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 bogar 2016-02-16 15:09
Akkor én már csak egy rozéfröccsöt kérek szépen! ;-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.