Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

FFDP: újabb platinaeső, deluxe lemez, júliusi magyar koncert

Speciális újrakiadásban hozza ki legutóbbi albumát a Five Finger Death Punch, akik nyáron Magyarországon is újból fellépnek. A zenekar eközben újabb platinalemezeknek is örülhet.

five_finger_death_punch_k2022_02

2022-ben jelent meg a Five Finger Death Punch legutóbbi lemeze, az AfterLife, amely április 5-én speciális újrakiadást kap. A deluxe verzión az album eredeti anyaga mellett négy bónuszfelvétel szerepel majd: a The End, a Judgement Day és a Thanks For Asking akusztikus változatai, illetve egy This Is The Way című, eddig ismeretlen tétel. Utóbbi érdekessége, hogy a 2021-ben elhunyt rapper, DMX vendégeskedésével rögzítették. Az akusztikus Judgement Day alább meghallgatható.

A zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy újabb eladási sikereknek örülhetnek. Az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetsége (RIAA) három további kiadványukat nyilvánította platinalemezzé: átütötte a határt a 2015-ös Got Your Six nagylemez, valamint a Kenny Wayne Shepherdtől feldolgozott Blue On Black két single-kiadása, a 2018-as eredei változat, illetve a 2019-es megbónuszolt verzió, benne Kenny, Brantley Gilbert és Brian May vendégszereplésével. A platina fokozat továbbra is egymillió eladott példány után jár Amerikában, de ez ma már természetesen nem kizárólag fizikai eladásokból áll össze, a RIAA számítási módszere szerint a fizikai és digitális albumeladások mellett beszámítanak a minősítésekbe a streamek és az adott lemezről történő dalletöltések is. Ennek értelmében tíz dal fizetős letöltése az adott lemezről további egy teljes albumpéldány eladásának felel meg, az online hallgatásokat tekintve pedig ezerötszáz audió- és/vagy videóstreamet számítanak egy eladott lemeznek.

Zoltan Bathory zenekara július 9-én ismét Budapesten játszik, a Barba Negrában adnak koncertet az Ice Nine Kills vendégeskedése mellett. A jegyértékesítés a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül történik, részletek itt. A zenekar legutóbb tavaly lépett fel hazánkban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.