Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fesztiválszezon 2019: Slipknot, Tool, Def Leppard és még sokan mások

Az év végének közeledtével kezd alakulni a jövő nyári nagy fesztiválok menetrendje. A Slipknot és a Tool már bizonyosan több rendezvényen is ott lesz Európában 2019-ben.

1024nova

Európai turnédátumokat jelentett be tegnap a Slipknot és a Tool is, amelyek között önálló bulik éppúgy találhatók, mint fesztiválfellépések. Mindkét banda ott lesz például június 14-16. között Doningtonban, a Downloadon, természetesen headlinerként. (A harmadik főattrakció a legrangosabb brit rock/metal-fesztiválon a teljes Hysteriát játszó Def Leppard lesz, így vélhetően Joe Elliottékat is sokfelé el lehet majd csípni a szezonban.) Ennél még jobb hír, hogy – noha magyar fellépés természetesen sem Corey Tayloréktól, sem Maynard James Keenanéktől nem várható – hozzánk közel is meg lehet nézni őket: a Slipknot már biztosan headliner lesz a június 13-15. között tartandó Novarockon. A Toolt június 4-én a prágai O2 Arenában, június 5-én pedig Bécsben, a Stadthallében lehet elkapni. Ha valaki esetleg mindkét csapatot meg akarja nézni, és nem szeretne miattuk Nagy-Britanniáig vándorolni, annak a Rock Im Parkkal vagy a Rock Am Ringgel érdemes próbálkoznia, amelyeket június 7-9-én rendeznek.

A Novarockon egyébként a Slipknot mellett a The Cure és a Die Ärzte játszik már biztosan főattrakcióként, és már biztos a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, a Dropkick Murphys, a Sabaton, az Amon Amarth, Rob Zombie, a Powerwolf, a Trivium, a Papa Roach, az In Flames, a Godsmack, a Children Of Bodom és az Amaranthe fellépése is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.