Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban érkezik az új Entombed A.D.

0528entFebruár 26-án jelenik meg az Entombed A.D. új nagylemeze, a Dead Dawn. Ez már a második album lesz L.G. Petrovéktól Alex Hellid távozása óta, amely egy névmódosítással is együtt járt.

Rengeteget kellett várni az Entombed A.D. előző albumára, a Back To The Frontra, a folytatás azonban szerencsére viszonylag hamar megérkezik, miután mára már letisztult háttérrel dolgoznak a legendás svéd death metalosok (pontosabban ami maradt belőlük, hiszen a régi felállást egyedül L.G. Petrov énekes képviseli a mai formációban, és szigorúan jogilag nézve az Entombed A.D. új bandának számít, nem az Entombed folytatásának). A Dead Dawn című új lemez február végén jön ki a Century Mediánál, producere pedig maga a csapat volt. Az első single decemberben érkezik, de a megjelenés előtt a csapat a Behemoth, az Abbath és az Inquisition társaságában is lenyom majd egy turnét, amely hozzánk viszonylag közel, Ljubljanában zárul február 14-én.

Petrov hangját és Victor Brandt gitárjátékát a nemrég megjelent Firespawn-albumon is lehet élvezni. A huszonöt éve megjelent, klasszikus Left Hand Path lemezről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
#1 bjorn 2015-11-23 18:25
fasza. 2014 egyik legmetalabb lemeze volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.