Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Falconer: felkel a fekete hold

Black Moon Rising címmel jön ki 2014 júniusában a svéd heavy metalos Falconer új nagylemeze. Stefan Weinerhallék teljesen megírták az albumot, a stúdiómunka januárban kezdődik Andy LaRocque, a King Diamond gitárosának felügyelete mellett.

„Sok év óta biztosan ez a legriffközpontúbb lemezünk, amelyen akad majd pár olyan dühös pillanat is, amelyen többen felhúzzák majd a szemöldöküket”, mondja a csapat főnöke, a gitáros Weinerhall. „Ha két szóval kellene jellemeznem az anyagot, az intenzitás és a feltámadás lennének azok. Nagyon alapvetőnek szeretnénk megőrizni az albumot, nem lesznek vendégek és billentyűk is csak alig, hogy megmaradjon az egész nyersnek, természetesnek és szerénynek.”

A Falconer ismét a svédországi Vargergben található Sonic Train stúdióban dolgozik majd, de bizonyos előzetes felvételeket máris készítettek tesztjelleggel, hogy kiszűrjék, mi működik és mi nem működik. Az anyagra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a There’s A Crow On The Barrow, az Age Of Runes, a Scoundrel vagy a The Squire, és ezúttal minden dal angol nyelvű lesz majd.

A csapat legutóbbi lemeze Armod címmel jött ki 2011-ben a Metal Blade-nél.

 

Hozzászólások 

 
#2 kéjsóvár bohóc 2013-12-16 23:11
Jó kis zenekar!
Idézet
 
 
+4 #1 tschaby 2013-12-16 09:51
Nálam az első lemezük klasszikus státuszban van és nagyjából az összes hoz egy bizonyos szintet, még ha van is minőségbeli különbség az egyes lemezek között. Úgy néz ki 2014 is hasonlóan jó év lesz zenei szempontból, mint az idei(legalábbis remélem)!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.