Shock!

március 22.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Ezen a lemezen visszatértünk a klasszikus heavy metalos alapokhoz”

Hamarosan megkezdi új albumának felvételeit a Soilwork. A lemez megjelenése valamikor ősszel esedékes a Nuclear Blastnél.

0423soilwork

Thomas „Plec" Johansson producerrel kezdi meg új albumának munkálatait a Soilwork. A 2015-ös The Ride Majestic folytatása az első lesz a sorban a svéd csapattól, amelyen már a Megadeth által elcsaklizott Dirk Verbeuren utódja, Bastian Thusgaard (korábban The Arcane Order) dobol, akit a zenekar rendesen be is vont a dalszerzési munkálatokba. „Ezen a lemezen visszatértünk a klasszikus heavy metalos alapokhoz, de természetesen a saját hangzásunk csavarait is beletettük: szárnyaló, melankolikus melódiákat, néha durva tempókat és változatosságot", mondja Björn „Speed" Strid énekes. „Az emberek felismerik majd az utolsó két lemezt is jellemző hangulatot, de szerintünk most még előrébb léptünk a hangzásunkkal. Több az energia, több a sötét elem, de összességében mégis felemelő a lemez."

Az album megjelenése ősszel várható, Speedet azonban idén a The Night Flight Orchestrával láthatjuk majd Magyarországon, méghozzá december 11-én. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.