Shock!

május 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Ezen a lemezen visszatértünk a klasszikus heavy metalos alapokhoz”

Hamarosan megkezdi új albumának felvételeit a Soilwork. A lemez megjelenése valamikor ősszel esedékes a Nuclear Blastnél.

0423soilwork

Thomas „Plec" Johansson producerrel kezdi meg új albumának munkálatait a Soilwork. A 2015-ös The Ride Majestic folytatása az első lesz a sorban a svéd csapattól, amelyen már a Megadeth által elcsaklizott Dirk Verbeuren utódja, Bastian Thusgaard (korábban The Arcane Order) dobol, akit a zenekar rendesen be is vont a dalszerzési munkálatokba. „Ezen a lemezen visszatértünk a klasszikus heavy metalos alapokhoz, de természetesen a saját hangzásunk csavarait is beletettük: szárnyaló, melankolikus melódiákat, néha durva tempókat és változatosságot", mondja Björn „Speed" Strid énekes. „Az emberek felismerik majd az utolsó két lemezt is jellemző hangulatot, de szerintünk most még előrébb léptünk a hangzásunkkal. Több az energia, több a sötét elem, de összességében mégis felemelő a lemez."

Az album megjelenése ősszel várható, Speedet azonban idén a The Night Flight Orchestrával láthatjuk majd Magyarországon, méghozzá december 11-én. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.