Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ezeknek az arcoknak nincs négyoktávos hangterjedelmük, mint nekem, és nem tudnak úgy énekelni, mint én”

Hamarosan új lemezzel jelentkezik az Inglorious, ám hárman is kiléptek a bandából Nathan James énekes mellől. A frontember most indulatos üzenetben kelt ki korábbi zenésztársai ellen.

1017ing

Harmadik nagylemezével rukkol elő január 25-én a Nathan James énekes vezette Inglorious, az utóbbi évek egyik legjobb és legreményteljesebb klasszikus hard rockban utazó csapata. A Ride To Nowhere cím ugyanakkor kaphat egy más értelmezést is, a felvételek után ugyanis távozott a zenekarból Colin Parkinson basszer, illetve a két gitáros, Andreas Eriksson és Drew Love is. Noha Nathan gyorsan pótolta a kilépőket Danny Dela Cruz és Dan Stevens gitárosokkal, illetve Vinnie Colla basszerrel, a helyzet azért elég mély nyomokat hagyott benne, most ugyanis indulatos videóban szólt be korábbi zenésztársainak.

„Azt kívánom, bárcsak felhagynának azzal egyesek, hogy az én nevem révén szerezzenek maguknak nyilvánosságot”, mondta videóüzenetében az énekes, amit később törölt, de valaki szerencsére visszatöltötte a YouTube-ra. „Miközben ezeket az arcokat kizárólag azért ismeri bárki is, mert velem zenéltek. És ez szomorú, mert vannak közöttük nagyon tehetséges zenészek is, és jó lenne, ha a zenéjük beszélne helyettük. De nincs négyoktávos hangterjedelmük, mint nekem, és nem tudnak úgy énekelni, mint én, szóval nehéz lehet a helyzetük. Nagy csalódás… A srácok mind hoztak riffeket és dalokat a lemezekre, de énekdallamokat vagy szövegeket soha. Minden szó tőlem jött, akárcsak minden egyes dallam, amit énekelhetsz egy Inglorious-koncerten, vagy amit hallasz a lemezen. Ezeket én írtam. Én. Egyedül. Magamban. Szó szerint mindent én csináltam az első naptól kezdve, mert ez az én kibaszott zenekarom, oké? Az enyém, és nem másé. A történet tanulsága, hogy ne higgy el mindent, amit olvasol, a másik tanulság pedig, hogy ne az én kibaszott nevemmel akarj magadnak sajtót szerezni. Nem fogsz belőle jól kijönni. Engem sokkal többen követnek, és lojálisabbak is a rajongóim. Fantasztikus rajongóim és barátaim vannak, ha pedig hálátlan szarháziként viselkedsz, kapd be. Kapd be, mert én játszom majd a birminghami Genting Arenában tízezer embernek, és januárban meg februárban én turnézom majd Angliában az Ingloriousszel. A jegyek nagyon jól fogynak, minden nagyszerű lesz – soha ne becsüljön engem alá senki! Ígérem, hogy egész kibaszott életetek leghülyébb pillanataként tekintetek majd vissza arra, amikor alábecsültetek.”

inglorious_cAz előző Inglorious II-hoz hasonlóan Kevin Shirley által kevert anyagra az alábbi számok kerülnek:

01. Where Are You Now?
02. Freak Show
03. Never Alone
04. Tomorrow
05. Queen
06. Liar
07. Time to Go
08. I Don't Know You
09. While She Sleeps
10. Ride to Nowhere
11. Glory Days

A lemezről már a Where Are You Now? és a Ride To Nowhere is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#3 squateye 2018-12-11 14:43
Annyi igazság van benne, hogy bár a zene szolid, de aki kifejezetten ezt a zenekart akarja hallgatni ebből a műfajból, az az énekes miatt teszi. Nem mintha egyedülállóan nagy torok lenne, de tény, hogy van egy stabil rajongótábora a tehetségkutatók , vendégszereplés ek, stb miatt.
Idézet
 
 
#2 shmonsta 2018-12-11 13:33
Haha, na ezért nem érdemes túltolni a vegyszereket és elhinni anyuci minden dicséretét :) Szegényem, innentől kezdve nehéz lesz komolyan venni :D
Idézet
 
 
#1 Thasaidon 2018-12-11 10:20
Végül is már régóta csak az megy a kilépéseknél, hogy "barátságban váltak el útjaink", "sok sikert kívánunk az új kihívásokhoz", meg "továbbra is testvérek vagyunk", épp itt volt az ideje egy kis fikázódásnak. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.