Shock!

július 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Eredetileg csak egy új EP-t terveztünk megjelentetni, de lemez lett belőle”

Április 26-án jelenik meg a The Damned Things második nagylemeze, amelyről most a második előzetes dalt is meg lehet hallgatni. A csapat vezetője Scott Ian, az Anthrax gitárosa.

0222tdt

A Nuclear Blast hozza ki tavasszal a The Damned Things második lemezét High Crimes címmel, amely bő nyolc évvel követi a sorban a 2010-es Ironiclast debütot. A zenekar tagjai Scott Ian gitáros (Anthrax), Keith Buckley énekes (Every Time I Die), Joe Trohman gitáros és Andy Hurley dobos (Fall Out Boy), illetve a friss igazolás, Dan Andriano basszer (Alkaline Trio), aki Josh Newton helyére érkezett. Szintén távozott a bandából Rob Caggiano gitáros, aki akkoriban még az Anthraxben játszott, de most már jó ideje a Volbeatben penget. „Alapesetben, ha egy főállású zenekar azt mondja, hogy szórakozásból készítettek egy lemezt, általában nem ez a valóság", mondja Trohman. „Nálunk viszont igen. Akárhogyan is, de őszintén büszkék vagyunk erre az albumra. Eredetileg csak egy új EP-t terveztünk megjelentetni, de aztán egy idő után eljutottunk odáig, hogy lemez lett belőle. Minél több energiát fektettünk bele, annál inkább úgy láttuk, hogy oké, ezt meg kell csinálni. Utálom azt mondani, hogy minden természetesen alakult így, mert ez csak egy ilyen thedamnedthings_cszar, divatos közhely, de nálunk valóban minden természetesen alakult így!"

A Jay Ruston producerrel készített anyagra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Cells
02. Something Good
03. Invincible
04. Omen
05. Carry A Brick
06. Storm Catcher
07. Young Hearts
08. Keep Crawling
09. Let Me Be (Your Girl)
10. The Fire Is Cold

A Cells című dal klipje már ismert, most a Something Good is meghallgatható. Scott Ian június 11-én az Anthraxszel Budapesten játszik a Slayer búcsúturnéjának budapesti állomásán, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.