Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Enter The Void: új név, régi ismerősök

0418etvCure For Ulcerated Wounds címmel jelent meg a budapesti Enter The Void első kiadványa, amelyet alább meg is lehet hallgatni. A zenekarban a Dawncore-ból, a Nadirból, a Blood Is Fire-ből és a Sepoq-ból ismert zenészek egyesítették erőiket.

Az Enter The Void alapötlete már 2011-ben megszületett, a tagság teljessé válása és a debütáló anyag létrejötte azonban lassú folyamat volt. A Cure For Ulcerated Wounds a még 2013-ben megkezdett felvételei (Revolver Stúdió) óta is folyamatosan csiszolódott, mire elnyerte végleges formáját. A banda tagjai Ádám basszusgitáros, Paca és Rol gitárosok, Viktor énekes és Zsolt dobos.

„A megalakulás óta sok víz lefolyt a Dunán, ám az alapvető célok nem változtak: az emberben egyszerre jelen lévő tehetetlenség és élni akarás érzését hangokban megjeleníteni, megélhetővé tenni azt. Még akkor is, ha az fájdalommal jár”, írja a zenekar. „Hiszünk az őszinteségben, az embertársaink iránti empátia fontosságában, s abban is, hogy az élet minden körülmények között utat talál magának. Ha valakinek olykor például Neurosis- vagy Dawncore-érzése támadna, akkor már csak a tagok előélete – olyan zenekarokra gondoljunk a Dawncore mellett, mint a Blood Is Fire, a Nadir vagy a Sepoq kapcsán sem tévedhet nagyot.” Utóbbiak közül az aktív formációk természetesen a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működnek majd tovább.

A Cure For Ulcerated Wounds óta újabb dalok is íródtak, hamarosan ezek is ki fognak kerülni a nagyközönség elé. Emellett az Enter The Void a majdani koncertekre is készült az utóbbi időben. Az élő bemutatkozásra május 7-én kerül sor a Thulsa Doom Fest II-n (Budapest, Dürer Kert).

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.