Shock!

január 30.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ennek az albumnak olyannak kell lennie, mint a Boston első lemezének, ahol minden nóta megkerülhetetlen”

2023-ban végre megjelenik a Winger új nagylemeze. A zenekar már keveri az egyelőre cím nélküli anyagot, amely a hetedik stúdióalbumuk lesz.

1206winger

Legutóbb 2014-ben jelentetett meg albumot Better Days Comin’ címmel a Winger, és jövőre végre megérkezik a folytatás. Változást jelent az eddigiekhez képest, hogy a zenekar jelenleg ötös felállásban üzemel, Kip Winger énekes/basszerhez, Reb Beach gitároshoz, John Roth gitároshoz és Rod Morgenstein doboshoz ugyanis ezúttal már a stúdióban is teljes jogú tagként csatlakozott a klasszikus éra billentyűse, Paul Taylor. Utóbbi az elmúlt évek turnéin általában vendégként, kisegítőként zenélt velük.

„Tizenegy dalt írtunk, de Kip hatot kihajított közülük, mert azt mondta: ennek az albumnak olyannak kell lennie, mint a Boston első lemezének, ahol minden nóta megkerülhetetlen – nyilatkozta még korábban az albumról Beach. – Azt akarja, hogy progresszív legyen a lemez, olyan, amilyet még ő sem hallott azelőtt. Mutattam neki ezeket a lényegre törő rockriffeket, ő meg annyit mondott: az első három akkord után máris tudja, mi lesz a következő három… Szóval inkább valami olyasmi felé haladunk, ami egyszerre popos és együtténeklős, de közben dögös, súlyos, progresszív riffelésen alapszik, a Karma vonala a meghatározó. Ez a cél.”

További részletek remélhetőleg záros határidőn belül.

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2022-12-06 19:38
Nekem ez a zenekar még az életben nem okozott csalódást lemezzel. Nyilván van ami jobban tetszik, mint más, de ez annyit jelent az esetükben, hogy nem csillagos ötös, csak ötös alá.
Idézet
 
 
#1 ma 2022-12-06 18:19
Villanthatnának valamit. Ha ebben a formációban nem tudnak akkor meg úgyis mindegy. A Karma jó irány.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.