Shock!

április 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekest cserélt a Lillian Axe

Brent Graham személyében ismét új énekese van a Lillian Axe-nek. A New Orleans-i hard rockerek már vele fordulnak majd rá a következő nagylemezre.

0224la

Távozott a Lillian Axe soraiból az elmúlt tíz év frontembere, Brian C. Jones, akinek hangját a 2012-es XI: The Days Before Tomorrow stúdióalbumon és a 2014-es One Night In The Temple koncertlemezen hallhatta a banda maroknyi tábora. Brian baráti körülmények között lépett ki a zenekarból, hogy innentől szólókarrierbe fogjon, illetve a könyvírásnak szentelje energiáit. A csapat hívei persze egyből reménykedni kezdtek, hogy mindez talán a klasszikus éra énekese, Ron Taylor visszatérését jelenti, de aki erre vágyott, csalódnia kell: az új frontember egy ismeretlen arc, bizonyos Brent Graham, aki korábban olyan zenekarokban énekelt, mint a Steve Blaze gitárossal közös, tribute-ban utazó Sledgehammer vagy a Supercharger.

A Lillian Axe már dolgozik egy ideje a következő stúdióalbumon, amelynek elvileg From Womb To Tomb a munkacíme, és már tavaly ki akarták hozni. Az énekesváltás aligha gyorsítja a munkálatokat, de remélhetőleg idén végre kijön a lemez.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.