Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Én magam is izgatottan várom, milyen lesz a végeredmény”

1106peripheryMegkezdte az új album felvételeit az amerikai fővárosból származó Periphery. A zenekar semmiképpen sem paneles dalokon dolgozik, a végeredményt pedig már júniusban hallhatjuk majd.

Nyár elején jelenik meg a legutóbb egy grandiózus dupla albummal, a Juggernaut: Alpha / Juggernaut: Omegával jelentkezett, Washington D.C.-ből származó Periphery következő nagylemeze. „Teljesen felpörgetett, hogy ismét új anyagokat írunk és rögzítünk a zenekarral”, mondja Adam Getgood basszer, aki egyben a produkciós munkálatokért is felel. „Úgy érezzük, mindnyájan nagyon egy hullámhosszon mozgunk, és alig várom, hogy az emberek is hallják az új nótákat. Sok olyan terület felé kalandozunk, amelyek újak a Periphery számára, így én magam is izgatottan várom, milyen lesz a végeredmény, ha a munka végére érünk.”

A lemeznek egyelőre nincs címe, de a zenekar továbbra is a Sumerian kiadónál dolgozik, és július 25-29. között egy saját, táborszerű fesztivált is rendeznek a New York államban található Big Indianben. Az ötnapos rendezvényen a zenekar exkluzív koncerteket ad, a rajongók pedig különböző hangszerklinikák, közönségtalálkozók mellett abba is beletekinthetnek, miként születnek a Periphery dalai.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.