Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Előkerült a Killing Joke nyomtalanul eltűnt énekese

Előkerült a Killing Joke énekese, Jaz Coleman, akiről az elmúlt hetekben sem zenekara, sem családja nem tudott semmi biztosat. A frontember Nyugat-Szaharában töltötte az elmúlt időszakot, ahol befejezte a könyvét, és zenét írt új projektjéhez, a The Nirvana Symphonichoz.

Nem tűnt el véglegesen és főleg nem halt meg Jaz Coleman, a Killing Joke énekese, akinek valamikor július közepén veszett nyoma: a frontember Nyugat-Szaharába utazott, ahol befejezte könyvét, illetve zenéket írt egy új projekthez. Utóbbi The Nirvana Symphonic néven fut, és valószínűleg egy tévéshow alapját képezi majd, de Coleman egy grandiózus seattle-i koncertet is tervez hozzá. A kötet egy exkluzív szólóalbummal együtt lesz rendelhető valószínűleg már a következő hetekben.

Coleman most azt állítja: nem ő írta azt a facebookos posztot, amelyben közvetlenül eltűnése előtt a Killing Joke nevében, a másik két csapatot mocskolva lemondta a banda őszre tervezett angliai turnéját a The Cult és a The Mission társaságában. Ugyanakkor azt mondja: a turné „ilyen körülmények között” nem valósulhat meg, és a legjobbakat kívánja a másik két csapatnak – valamint azt, hogy találják ki, ki posztolhatott a nevében a közösségi oldalon…

A Killing Joke eredeti felállása által tavasszal kihozott, új MMXII albumot a szakma és a tábor is hatalmas lelkesedéssel fogadt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.