Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ellefson családja „nem volt túl támogató vagy megértő” a botrány után

Először beszélt részletesen maszturbálós botrányáról és a Megadethből történt kirúgásáról David Ellefson. A basszusgitáros szerint hibát követett el, de nem szeretné túldimenzionálni a történteket.

0413_megadeth

Eddie Trunknak nyilatkozott a Megadethből online maszturbálós videójának nyilvánosságra kerülésével kikerült David Ellefson. A basszer szerint családja nem fogadta éppen nagy örömmel a történteket. „Nem voltak túl támogatóak vagy megértőek – mondta. – Mármint érted, apu egy rockbandában játszik, ráadásul nemcsak egy sima rockbandában, hanem a Megadethben. Nézzünk szembe a tényekkel: megvan a magunk történelme… És ezzel most nem szeretném semmilyen színben lefesteni a mai Megadeth-felállást, mert 2021-ben természetesen semmi sem hasonlít az 1986-os állapotokra. De nem véletlenül készített rólunk a VH1 Behind The Music műsort… Nézd, mindig próbáltam nyíltan intézni a dolgaimat, és szerintem ez az egész zenekarra jellemző volt az évek során: mindig őszintén beszéltünk a magánéletünkben és a bandában történtekről. Évekkel ezelőtt azt sem titkoltam, amikor megszabadultam a drogoktól meg a piától. Ami az otthoni dolgokat illeti, először jött a Megadeth, és utána jöttek a családjaink. És ahogy mondtam, van ebben egyfajta egyensúly: oké, apa megint elmegy cirkuszolni, játszani a rock’n’roll arcot, mindennel együtt, ami ezzel jár… És ebbe persze az a roppant kényelmes élet is beletartozik, ami olyan lehetőségeket biztosít, amiket egyébként nem engedhetnél meg magadnak. De közben persze mindez nem jelent felhatalmazást az embernek arra, hogy helytelen dolgokat cselekedjen. És szerintem ez a lényeg.”

Ellefson szerint a showbiznisznek megvannak a maga kockázatai, amiket néha nehéz kiküszöbölni. „Nem szeretném csökkenteni a dolog jelentőségét, de emlékszem egy Ace Frehley-idézetre. Azt mondta: a drogok és a csajok a mi szakmánkban munkahelyi kockázatnak minősülnek. Még kölyökként olvastam ezt, és akkor nem értettem, de később felfogtam, mire gondolt. hogy amolyan veszélyességi pótléknak is beillenek ezek. A művészvilágban, főleg a turnézó rock’n’rollereknél így vagy úgy, de benne van a pakliban ez az egész. Elég magasan szárnyaltam elég gyorsan, aztán légörvénybe kerültem, ez egyértelmű. De sok zenész megkeresett, és azt mondták: emberből vagyunk, mind hibázunk, főleg a rock’n’rollban.”

Ellefsont természetesen megviselték a történtek. „Az évek során akadtak sötét periódusaim, mint mindenkinek: drogok, alkohol, a húsz évvel ezelőtti kikerülésem a Megadethből… Ez már csak ilyen, néha leszállóágba kerülsz. Nem fogok hazudni, ez is sötét szakasz volt.”

 

Hozzászólások 

 
#5 Draveczki-Ury Ádám 2021-11-26 13:25
Idézet - csatak:
Szóval a ribanc miért nem közölte a partnerével, hogy felveszi? A nagy jogállam miért nem süti meg az ilyet? Csak remélem majd a társadalom megeszi és megbéllyegzik! Ugyanez a volt exekről is előkerülő videók...undorító és hányinger az egész! Hol van már a tisztességes viselkedés? Ez kell mindkinek a jó szaftos sztorik.

Mielőtt szügyig merülünk a ribancozásba: Ellefson maga is tisztázta a csajt az alól, hogy ő hozta volna nyilvánosságra a felvételt, mert egy harmadik személy tette közzé a videót. Őt az eddigi információk alapján Ellefson pereli is.
Idézet
 
 
#4 csatak 2021-11-26 13:13
Hahaha, az italozás és a drogozás mennyire családbarát?

https://index.hu/kultur/zene/2016/07/18/dave_mustaine_megadeth_interju/

Egyébként másoktól is lehetne idézni...csak egy példa.

Egy magyarországi együttes front embere a küldöncével üzent a lent várakozó lányoknak, hogy szívesen látja Őket a backstage területen. Feltételezhetőe n nem iszogatni hívta volna meg Őket! Szóval hagyjuk már az álszent dumákat. Most lebukott, de az általa tett nyilatkozat persze nem mentség, mert mindig is ezt csinálta. Nem gondolom, hogy a népes rajongói táborból csak úgy ráírt bárkire, hanem az a kis ribanc kezdett ki Vele és nem tartom helyénvalónak megosztani a szexuális élményünket. A lényeg, hogy a basszer hülyeséget csinált azzal, hogy az akkor felkínált lehetőséget kihasználta és ezzel ketté tört a hírneve... Szóval a ribanc miért nem közölte a partnerével, hogy felveszi? A nagy jogállam miért nem süti meg az ilyet? Csak remélem majd a társadalom megeszi és megbéllyegzik! Ugyanez a volt exekről is előkerülő videók...undorító és hányinger az egész! Hol van már a tisztességes viselkedés? Ez kell mindkinek a jó szaftos sztorik.
Idézet
 
 
#3 teszter 2021-10-22 22:34
jaj ne alszentkedjunk mar. egy felnott csajt hulyitett a neten, aztan rarantott. az h a csaladja mit gondolt errol, irrelevans.
Idézet
 
 
#2 kornel 2021-10-22 15:54
Pedig egy ekkora rock n'roll arc minden támogatást megérdemel a családtól.Kár,hogy a legutóbbi rock n'roll cselekedete kb annyira volt rock n'roll,amennyire egy recskázó vénember az.
Idézet
 
 
#1 ZoldAsz 2021-10-22 15:17
Nem nagyon értem, mit akar mondani.
Hogy a kamerába recskázás benne van a pakliban, és a családja lehetett volna megértőbb, főleg hogy mi mindent kaptak a rock'n'roll elviseléséért cserébe?
Vagy hogy a Megadeth lehetett volna megértőbb?
Vagy éppenhogy elismeri, hogy ez már túlment azon a határon is, amit a családnak el kell viselnie a rock'n'rollra hivatkozva?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.