Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhalasztották William DuVall Budapestet is érintő európai turnéját

alice_in_chains_k2018_08Tavasszal Budapesten is bemutatta volna One Alone című szólóalbumát William DuVall. Az Alice In Chains frontembere most későbbi alkalomra halasztotta a fellépést.

Akusztikus szólóalbummal jelentkezett október 4-én William DuVall. A DVL Recordings által megjelentetett One Alone teljes egészében akusztikus jellegű, és minden hangját az Alice In Chains énekes/gitárosa írta és rögzítette a stúdióban. DuVall április 15-én, egy bensőséges hangulatú koncerten mutatta volna be a Dürer Kertben az anyagot, de a koronavírus elleni intézkedések miatt a turnét már biztosan elhalasztják. „Az új dátumot igyekszünk mihamarabb közzétenni. Az eddig megvásárolt jegyek természetesen az új dátumra is érvényesek lesznek. Köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket, vigyázzatok magatokra és egymásra!”, írják a szervezők. Részletek később itt.

A legtöbb szervező eddig még többnyire csak a márciusi eseményeket törölte vagy halasztotta el a veszélyhelyzet miatt, de az európai és amerikai járványügyi intézkedések alapján teljes bizonyossággal kijelenthető: DuVall fellépését a következő napokban további áprilisi és májusi koncertek egész sora követi majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.