Shock!

november 30.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egyszerre vannak meg a dalokban a Helloween tipikus stílusjegyei a ’80-as évekből és a modern korszakból”

My God-Given Right címmel jelenik meg május 19-én a Helloween új albuma. Michael Weikath gitáros szerint kifejezetten hallgatóbarát lemez készült Andi Deris énekes tenerifei stúdiójában.

Charlie Bauerfeind produceri irányítása alatt készítette el új nagylemezét a Helloween. A május második felében érkező albumra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a címadó, a Swing Of A Fallen World, a Lost In America vagy a Battle’s Won. „Ez a lemez nyitottabb lett most”, mondta Michael Weikath a Rock Overdose-nak. „Nem nevezném kommersznek, de kétségtelenül barátságosabb. Charlie-nak egyébként pontosan ez volt a célja: egyszerre vannak meg a dalokban a Helloween tipikus stílusjegyei a ’80-as évekből és a modern korszakból. Különösebben nem akartuk túltervezgetni, mivel állunk elő, simán csak azt szerettük volna csinálni, amiért kiállunk, amiről megismerszünk. És ez remekül működött is.”

A zenekar kiadója ismét a Nuclear Blast, akikkel a 2000-es The Dark Ride és a 2003-as Rabbit Don’t Come Easy idején dolgoztak együtt. A csapat legutóbbi albuma két éve jelent meg Straight Out Of Hell címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.