Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy punk, aki családi okok miatt nem lépett be a Metallicába

Meglepő vallomással állt elő a Ramones egykori basszusgitárosa, C.J. Ramone: mint egy portálnak elárulta, Jason Newsted távozása után őt is megkereste a Metallica, hogy csatlakozzon hozzájuk, ám családi okok miatt vissza kellett utasítania a megtisztelő felkérést.

„Nem is egyszer, hanem kétszer kerestek meg", mondta C.J. a the Great Southern Brainfartnak. „Először azután, hogy Jason Newsted otthagyta a csapatot 2001-ben, aztán utána eltelt egy kis idő, és még mindig nem találtak senkit. Így aztán megint megkérdeztek. Viszont a fiamnál éppen akkor diagnosztizálták az autizmust, és egyszerűen nem hagyhattam őt magára." C.J. elárulta: a Metallica a néhai Johnny Ramone-on keresztül környékezte meg, aki Kirk Hammett jóbarátja volt. „Megkérdeztem a doktort is, hogy vihetném-e magammal a családot a turnékra egy nővérrel együtt, de azt mondta: a fiamnak arra van szüksége, hogy minden nap ugyanott ébredjen, ugyanakkor egyen, és rendszeresen iskolába kell járnia, hiszen más gyerekek közelében kell lennie. Minden más káros hatással járhat. Így aztán nagy megtiszteltetésként éltem meg a felkérést, de semmilyen módon nem tudtam neki eleget tenni."

C.J. a mai napig nem bánta meg döntését. „A fiam ma már normális osztályba jár a suliban, a lehető legtöbb ösztöndíjat kapja, és épp most alapította meg az első zenekarát a barátaival. Kölyökkora óta elképesztő változásokon ment keresztül, ami természetesen nem az én érdemem, hiszen rengetegen segítették ezen az úton. De ha nem lettem volna ott mellette végig, nem tudom, itt tartana-e, és ez is csak azt igazolja: a lehető legjobban döntöttem. Semmit sem sajnálok, de természetesen elképesztő lett volna a Metallicával játszani a Ramones után. Jézusom, talán már túlságosan is tökéletes lett volna!"

Az 1965-ös születésű C.J., polgári nevén Christopher Ward 1989-ben csatlakozott a Ramones-hoz Dee Dee Ramone távozását követően, majd az 1996-os feloszlásig a banda tagja is maradt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Don D 2011-10-07 14:12
Akkor végül mindenki ( C.J. Ramone, Metallica, közönség) minden szempontból jobban járt így, főleg Robert Trujillo. :)
Idézet
 
 
+9 #1 Timár Attila 2011-10-04 11:10
Riszpekt neki ezért!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.