Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy olyan dühös, technikás albumot készítettünk, amely az első három lemez hangulatát idézi”

annihilator_cBallistic, Sadistic címmel jelenik meg január 24-én az Annihilator új nagylemeze. A novemberben Budapesten is fellépő zenekartól máris meghallgatható az első friss szerzemény.

2020 elején új nagylemezzel jelentkezik az Annihilator a Silver Lining Musicnál, amely már a tizenhetedik lesz a sorban Jeff Waters mestertől. A Ballistic, Sadistic albumot természetesen Jeff írta, hangszerelte és producerelte, és – alighanem a dobokat leszámítva – ő maga is játszotta, illetve énekelte fel a stúdióban. „Egy olyan dühös, technikás albumot készítettünk, amely az első három lemez hangulatát idézi, és elég nehéz lesz utána folytatást csinálni", mondja Waters. „Ez a legjobb lemezem a 2005-ös Schizo Deluxe óta, és szerintem sokan egyetértenek majd velem: a három legerősebb albumunk közé tartozik. A recept a következő volt: vedd az Alice In Hell, Never, Neverland és Set The World On Fire albumok egy még dühösebb változatát, kombináld az old school produkciót a modern, hi-tech stúdiós felszerelésekkel, add hozzá a létező legjobb gitározást, amiről nem is tudtam, hogy még ott rejlik bennem, és megkapod a lehető legerősebb anyagot, amivel előrukkolhatunk."

Az I Am Warfare című dal máris meghallgatható, további részletek a lemezről hamarosan. Az Annihilator turnéfelállását Waters mellett Rich Hinks basszer, Aaron Homma gitáros és Fabio Alessandrini dobos alkotja. A csapatot november 21-én Budapesten is meg lehet nézni, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#6 nemmondommeg 2019-10-11 22:09
Szerintem nincs húzása. Sőt kicsit öreges is. Jeff hangja engem is zavar, meg ez a túlpolírozott hangzás is.
Idézet
 
 
#5 Venomádi 2019-10-11 20:57
Az én pulzusom pont akkor ugrana meg, ha végre egyszer nem az lenne, hogy ilyen jó utoljára az Alice in Hell, meg a Neverland voltak, mint ez a legfrissebb. Lehetne egyszer az is, hogy vedd a King of the Kill-t meg a Remains-t és képzeld el együtt. Csak a kutyát nem érdekelné még rajtam és 20 emberen kívűl. Pedig a későbbi lemezeiket többet pörgettem. Nem mintha nem volna totál alap az első három, de állati unalmas ez a szöveg minden új lemez előtt. Ugyanúgy a Megadeth-nél is régesrég leszarom, hogy a kettes Rust in Peace itt és most eljön. Mustaine és Waters is abszolút kedvenc gitárosaim, de nem tudom mit gagyiskodnak sokszor, simán működik most is bármi ezek alatt a nevek alatt, ha nem ezen menne a görcsölés.
Idézet
 
 
#4 Thomas 2019-10-11 13:38
Azért van húzása ennek a számnak, ismerjük el. :)
Idézet
 
 
#3 Chris92 2019-10-11 12:48
Sajnos nagyon kaptafa-thrash ez a szám, ahogy az előző két lemez nagy része is, nemcsak a duma akadt be Jeffnél, hanem a dalírási metódusok is. Ezen is valószínűleg lesz egy-két csúcsszám, a többi meg középszer, amit az életmű különböző riffejiből rakosgatott össze. Legalább a Mekong Delta és a Heathen is végre stúdióba vonult.
Idézet
 
 
#2 Tulus 2019-10-11 09:39
Még mindig Jeff énekel? Akkor ezt se fogom meghallgatni.

Hiába óriási gitáros, de beláthatná már, hogy ideje lenne keresnie egy normális énekest, aki tud is énekelni.
Idézet
 
 
#1 valarmogulisz 2019-10-11 09:33
Nagyon beakadt a lemez Waters úrnál. Nagyjából 2011 óta hallgatjuk ezeket a semmitmondó, összetéveszthet etlenül szar dumákat, hogy az első 3 lemez így meg úgy, meg annak a vonala és ha azok 10 pontosak, akkor ez 8,5 szerinte, de lehet 9. De ha nem valós számok halmazán nézzük...hagyjuk már. Sose lesz olyan még egyszer az és úgy és olyan. Értem, hogy így jobban megugrik szerinte mindenkinek a pulzusa, de 93-at úgysem éli meg újra. Nem rosszak ezek a mostani Anni lemezek sem, de ne nézzen már mindenkit tök hülyének. Lécci.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.