Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy éven belül megjelenik a hármas Demons & Wizards

Azt már tudjuk egy ideje, hogy nyáron több európai fesztiválon is fellép a Demons & Wizards, most azonban Jon Schaffer azt is elárulta: a tervek szerint hamarosan végre megjelenhet a projekt harmadik albuma is.

0102dw

Nyáron többek között a Wacken Open Airen, a Graspopon és a Hellfesten is fellép a Demons & Wizards, az Iced Earth-főnök Jon Schaffer és a Blind Guardian agytrösztje, Hansi Kürsch közös zenekara. A projekt annak idején két jól sikerült albumot hozott ki, és egy ideje már pedzegették, hogy készülnek a 2000-es első album és a 2005-ös Touched By The Crimson King folytatására. Amennyiben hihetünk Schaffernek, a nagy mű immáron tényleg kezd alakot ölteni. „Olyan részeket írtam hozzá az utóbbi pár hétben, amelyek az egész pályafutásom legjobb instrumentális betétjei közé tartoznak”, mondta a Podcast In Stone-ban a gitáros. „Nagyon kíváncsi vagyok, miket tesz majd ezekhez Hansi, szóval jó érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. Neki is nagyon tetszettek a témák, amiket küldtem neki, és hamarosan megkezdi a felvételeket. Három dalon már megkezdtük a munkát néhány éve, de nekem az Iced Earth, neki pedig a Blind Guardian miatt volt sűrű az időbeosztása. De most, ha végre tényleg befejezi a nagyzenekari lemezüket, és beköszönt a január, mindkettőnk belátható jövője a Demons & Wizards körül forog majd.”

A mostani állás szerint Jonék már a fesztiválfellépések előtt befejeznék az új albumot, amely valamikor egy éven belül, tehát legkésőbb 2020 januárjában meg is jelenhet.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.