Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eddigi legjobbját akarja elkészíteni a Cannibal Corpse

Stúdióba vonult a világ egyik legnagyobb death metal bandája, a Cannibal Corpse, hogy felvegyék tizenkettedik stúdióalbumukat. Alex Websterék a texasi Sonic Ranchben dolgoznak Erik Rutannel, aki az utolsó két lemez munkálatai során is producerként segítette őket.

„Miután az elmúlt hét hónapot az új anyag megírásával és összepróbálásával töltöttük, nagyon izgatottan kezdjük meg a felvételeket", mondja a stúdiózásról a basszusgitáros. „Erik Rutannel remekül tudtunk együtt dolgozni az utolsó két anyagon, szóval ismét őt választottuk. Ugyanakkor frissen is akartuk tartani a dolgokat, szóval úgy döntöttünk, máshol vesszük fel a lemezt, így kötöttünk ki a Sonic Ranchben, ahol a múltban több lemezt is rögzítettünk. Úgy érezzük, ez a kombináció akár az eddigi legjobb albumunkat is eredményezheti!"

Erik Rutan szintén lelkes a munka miatt, és azt mondja, a friss Cannibal Corpse témákban ott rejlik a klasszikus, old school érzés, de egyfajta újszerű, még dinamikusabb, agresszív törekvés is feszíti a dalokat. „Pokolian súlyos lesz!", mondja.

„Még mindig imádjuk játszani ezt a fajta zenét", szögezte le Webster idén egy korábbi interjúban. „Az is komoly motiváló erő, hogy meg kell élnünk a bandából, de igazából a mai napig a death metal iránti szeretetünk az elsődleges ösztönző. Komolyan mindannyian úgy érezzük, hogy még el kell készítenünk a legjobb albumunkat, és nem is leszünk elégedettek, amíg nem csináltuk meg azt a lemezt, amire mi magunk is a saját mesterművünkként tudunk tekinteni. Talán soha nem érjük el ezt a célt, de azért kitartóan próbálkozunk..."

A banda friss DVD-jéről, a Global Eviscerationről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.