Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dühös, technikás albumot készítettünk, amely az első három lemez hangulatát idézi”

Ballistic, Sadistic címmel jelenik meg január 24-én az Annihilator új nagylemeze. A novemberben Budapesten is fellépett zenekar most bemutatta az Armed To The Teeth című dal klipjét.

1113annihilator

2020 elején új nagylemezzel jelentkezik az Annihilator a Silver Lining Musicnál, amely már a tizenhetedik lesz a sorban Jeff Waters mestertől. A Ballistic, Sadistic albumot természetesen Jeff írta, hangszerelte és producerelte, és – alighanem a dobokat leszámítva – ő maga is játszotta, illetve énekelte fel a stúdióban. „Egy olyan dühös, technikás albumot készítettünk, amely az első három lemez hangulatát idézi, és elég nehéz lesz utána folytatást csinálni", mondja Waters. „Ez a legjobb lemezem a 2005-ös Schizo Deluxe óta, és szerintem sokan egyetértenek majd velem: a három legerősebb albumunk közé tartozik. A recept a következő volt: vedd az Alice In Hell, Never, Neverland és Set The World On Fire albumok egy még dühösebb változatát, kombináld az old school produkciót a modern, hi-tech stúdiós felszerelésekkel, add hozzá a létező legjobb gitározást, amiről nem is tudtam, hogy még ott rejlik bennem, és megkapod a lehető legerősebb anyagot, amivel előrukkolhatunk."

annihilator_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Armed To The Teeth
02. The Attitude
03. Psycho Ward
04. I Am Warfare
05. Out With The Garbage
06. Dressed Up For Evil
07. Riot
08. One Wrong Move
09. Lip Service
10. The End Of The Lie

A zenekar most az Armed To The Teeth dalhoz forgatott videót mutatta be. Az Annihilator turnéfelállását Waters mellett Rich Hinks basszer, Aaron Homma gitáros és Fabio Alessandrini dobos alkotja.

 

Hozzászólások 

 
#1 zombee 2019-12-14 16:26
Azt azért illik hozzátenni, hogy nem volt nehéz az utóbbi évtized lemezeit felülmúlni. Bár a legutóbbi egész jó lett, meg mintha az azt megelőzőn is újra lettek volna jó dalok. De pl. a METAL bűnrossz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.