Shock!

október 20.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Drinkin’ With The Devil: country/western-videó David Vincenttől

0616dvNemrég Budapesten is fellépett az I Am Morbiddal David Vincent, ám ezúttal más típusú zenével szolgálhatunk a Morbid Angel ex-frontemberétől: friss klipje már ismert, Drinkin’ With The Devil című country-single-jéhez készült.

Westernvideót forgatott country-dalához David Vincent. A Drinkin’ With The Devil egy teljes nagylemez előhírnöke ebben a stílusban, bár egyelőre nem tudni, mikor készülhet el a szóban forgó anyag. „Akárcsak a legtöbb zenész, én is mindenféle zenét hallgatok, és inspirációt is merítek ezekből”, mondta még tavaly egy interjúban Vincent a countrys projektről. „Amikor Texasba költöztem, azon vettem észre magam, hogy belemerültem ebbe a színtérbe, nyitott elmével figyeltem a zenéket, és több helyi előadó munkássága is nagy hatással volt rám. Elkezdtem én is dalokat írni, haver, ez tényleg ennyire egyszerű. Tisztában vagyok vele, hogy a metalkarrierem alapján nem sokan vártak tőlem ilyesmit, de ettől még ez is én vagyok. Ma is épp annyira nyitott vagyok, mint mindig is voltam, és ugyanolyan szenvedélyesen szeretem ezt a zenét, mint bármi mást, amit korábban csináltam.”

A nemrég a Headcatbe is bekerült Vincent szerint nem kizárt, hogy előbb-utóbb az I Am Morbiddal is lemezt készítsen, de ez még biztosan a távolabbi jövő zenéje.

Címkék:

 
FacebookGoogle bookmarkMyspace bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Hozzászólások 

 
+2 #5 Béla 2017-06-18 18:58
Tök jó!
Idézet
 
 
0 #4 cápaidomár 2017-06-18 17:24
Ez valami amerikai sajátosság lehet.
Idézet
 
 
-5 #3 bélféregtámadás 2017-06-17 19:07
Hogy miért???????????,Meg mondom én azt!Mert kel nekik a "dolár"s fontosabb, nekik hogy miliomosok legyenek mint az hogy a metált játszák feszt s ki nyisák az emberek szemit a f.......................................szom agy moso reklámok s discó helyet!Ez a b.....zi is el basz mindent s a sok kiss Face bok előt fa.......át cotonba verő kiss geci iss most majd őtet halgasa s döl majd a "lové" csak a metál van el árulva!R!!!!!!
Idézet
 
 
-1 #2 Tulus 2017-06-17 09:49
Mert unatkoznak....
Idézet
 
 
+2 #1 Tóth Szalai Márton Pablo 2017-06-17 09:21
full nem fikázódásból, de mért van az, hogy az összes kiöregedett rokenrollos belekezd ilyen maximum tízbőlnégyes kantri vagy regizenélésbe?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.