Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Drinkin’ With The Devil: country/western-videó David Vincenttől

0616dvNemrég Budapesten is fellépett az I Am Morbiddal David Vincent, ám ezúttal más típusú zenével szolgálhatunk a Morbid Angel ex-frontemberétől: friss klipje már ismert, Drinkin’ With The Devil című country-single-jéhez készült.

Westernvideót forgatott country-dalához David Vincent. A Drinkin’ With The Devil egy teljes nagylemez előhírnöke ebben a stílusban, bár egyelőre nem tudni, mikor készülhet el a szóban forgó anyag. „Akárcsak a legtöbb zenész, én is mindenféle zenét hallgatok, és inspirációt is merítek ezekből”, mondta még tavaly egy interjúban Vincent a countrys projektről. „Amikor Texasba költöztem, azon vettem észre magam, hogy belemerültem ebbe a színtérbe, nyitott elmével figyeltem a zenéket, és több helyi előadó munkássága is nagy hatással volt rám. Elkezdtem én is dalokat írni, haver, ez tényleg ennyire egyszerű. Tisztában vagyok vele, hogy a metalkarrierem alapján nem sokan vártak tőlem ilyesmit, de ettől még ez is én vagyok. Ma is épp annyira nyitott vagyok, mint mindig is voltam, és ugyanolyan szenvedélyesen szeretem ezt a zenét, mint bármi mást, amit korábban csináltam.”

A nemrég a Headcatbe is bekerült Vincent szerint nem kizárt, hogy előbb-utóbb az I Am Morbiddal is lemezt készítsen, de ez még biztosan a távolabbi jövő zenéje.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 Béla 2017-06-18 18:58
Tök jó!
Idézet
 
 
#4 cápaidomár 2017-06-18 17:24
Ez valami amerikai sajátosság lehet.
Idézet
 
 
-5 #3 bélféregtámadás 2017-06-17 19:07
Hogy miért???????????,Meg mondom én azt!Mert kel nekik a "dolár"s fontosabb, nekik hogy miliomosok legyenek mint az hogy a metált játszák feszt s ki nyisák az emberek szemit a f.......................................szom agy moso reklámok s discó helyet!Ez a b.....zi is el basz mindent s a sok kiss Face bok előt fa.......át cotonba verő kiss geci iss most majd őtet halgasa s döl majd a "lové" csak a metál van el árulva!R!!!!!!
Idézet
 
 
-1 #2 Tulus 2017-06-17 09:49
Mert unatkoznak....
Idézet
 
 
+2 #1 Tóth Szalai Márton Pablo 2017-06-17 09:21
full nem fikázódásból, de mért van az, hogy az összes kiöregedett rokenrollos belekezd ilyen maximum tízbőlnégyes kantri vagy regizenélésbe?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.