Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dregen otthagyta Monroe-t, ébredezik a Backyard Babies

0307dregenUgyan a közösen megírt és rögzített Horns And Halos lemez óriási siker Finnországban, mégis végleg kilépett Michael Monroe zenekarából Dregen. A döntés egyik oka a Backyard Babies közelgő újjáéledése.

Dregen tavaly év végén jelentette be, hogy időlegesen távozik az ex-Hanoi Rocks frontember szólóbandájából, de akkor még csak átmeneti szünetról volt szó. Most azonban bejelentette, hogy később sem kíván visszatérni Monroe-hoz. „Nagyon hiányzik majd nekem a banda, de itt az ideje, hogy a szólókarrieremre és a jövőbeli Backyard Babies albumokra koncentráljak”, mondja a gitáros, aki a Monroe lemez mellett egy önálló anyaggal is jelentkezett tavaly. „Három fantasztikus év áll mögöttem, amelynek minden másodpercét élveztem. Remélem, pozitív energiával, remek koncertekkel, riffekkel, mocsokkal és dalokkal járultam hozzá én is ehhez a három évhez. A zenekar viszont annyira jó, hogy nélkülem is remekül meglesznek.”

Dregen utolsó koncertjei áprilisban és májusban lesznek Monroe-val egy finn turnén, itt azonban már nem gitárosként lép színpadra, hanem nyitóbandaként játszik majd az énekes előtt, ahol Rich Jones került a hathúros posztjára.

Dregen már tavaly is megpendítette, hogy a Backyard Babies hamarosan visszatér, aminek itt is van az ideje, hiszen a svéd punk'n'rollerek utolsó nagylemeze 2008-ban jelent meg Backyard Babies címmel, alapvető kinyilatkoztatásukat pedig 1998-ban tették le az asztalra a Total 13 album képében.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.