Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dögös csajokból varázsol disznókat Wayne Static

Október 4-én érkezik Wayne Static első szólóalbuma, a Pighammer, ami az első részletek alapján nyugodtan kijöhetett volna Static-X lemezként is, de bizonyára megvan az oka, miért nem a banda neve alatt hozza ki az excentrikus énekes/gitáros. A bizarr koncepciójú albummal Wayne szerint mindenesetre új utak nyíltak meg előtte.

„A Pighammer koncepciója egy elmebeteg plasztikai sebész köré épül, aki disznófetisiszta, és ezért dögös csajokat alakít át disznókká", nyitotta meg az album kapcsán lelke legmélyebb rétegeit Wayne. „Ez a totális ellentéte annak, amit egy plasztikai sebész tenne, neki azonban van egy őrült, disznólábból készített kalapácsszerű eszköze is hozzá. A CD csomagolásában lévő sebészeti képek persze csak egyfajta sötét, komédia-szerű megjelenítései az album igazi témájának, ami valójában az én átalakulásom."

Wayne szerint nehéz elhinni, hogy már tizenkét év telt el a Static-X milliós példányszámban elkelt Wisconsin Death Trip debütálása óta. „Most azonban a ferde zenei őrületem a metal pusztítás új útjaira visz", teszi hozzá. A lemezhez kapcsolódó turné koncertjein azonban természetesen a Static-X legismertebb számai is felcsendülnek majd.

A Pighammerre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Pighammer
02. Around The Turn
03. Assassins Of Youth (hallgasd meg itt)
04. Thunder Invader
05. Static Killer
06. She
07. Get It Together
08. Chrome Nation
09. Shifter
10. Slave
11. The Creatures Are Everywhere
12. Behind The Sky

A Static-X jövője egyelőre kérdéses: a banda utoljára 2009 végén állt színpadon Ausztráliában, jelenleg azonban basszusgitárosuk sincs, hiszen Tony Campos belépett a Soulflyba, és emellett az újjáéledt Ministryben is teljes állása van. Wayne legutolsó vonatkozó nyilatkozatai alapján pár évig biztosan nem várható semmi a zenekartól – ami a legutóbbi Cult Of Static album fényében lehet, hogy jobb is...

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Mr. Cool 2011-08-23 20:44
A címből azt hittem valami glam rock lemez lesz.:D:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.