Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Doboscsere a Nomadnál

Távozik a Nomad soraiból Újvári Péter dobos. A csapat néhány közelgő koncerten eredeti dobosával, Mihalik Ábellel lép színpadra, a fix új ember azonban Vécsi Zoltán lett.

0523nomad

Három különleges koncerttel kedveskedik rajongóinak a Nomad zenekar. A Végál.om.. című bemutatkozó album megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából május 26-án Székesfehérváron, június 3-án Budakalászon és június 10-én Tardonán az első lemezen szereplő, eredeti dobosával, Mihalik Ábellel lép színpadra a csapat. Természetesen ennek alkalmából ezeken a koncerteken az első albumról kivételesen több dalt is fog játszani a négyes. A tervek szerint a budakalászi koncertről hang- és videófelvétel is készül majd. A koncertekre készülő csapat még arra is szakított időt, hogy a BKV Baross utcai kocsiszínjében tető alá hozzon egy különleges fotózást egy Tátra T5C5 villamoson, amilyenen az első album borítófotója is készült.

Sajnos Ábel a többi zenekara, projektje miatt nem tudja hosszú távon vállalni a Nomadot, de Juhász Marci énekes, Jánosi „Cicó" Szabolcs gitáros és Nagy Levente basszusgitáros hamar megtalálta a megfelelő embert erre a posztra Vécsi Zoltán (ex-Zako Band) személyében. „Nem csak kivételesen tehetséges fiatal dobos, de óriási lelkesedéssel és példaértékű alázattal készült az első közös próbára. Zoli tovább erősíti a csapat borsodi kötődését, hiszen Kazincbarcikán nőtt fel, ráadásul Marcival együtt koptatták az iskolapadot. Az új felállás július 21-én a Campus Fesztiválon mutatkozik be, majd augusztus 5-én egy óriási koncertre készül a csapat Marci szülőhelyének főterén, Múcsonyban", mondják.

Újvári Péter dobos zenekarból való távozását Petya és Cicó egy baráti beszélgetés során egyeztették le, és nem kívánják kommentálni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 bogar 2017-05-24 19:57
Imádom, ahogy Petya dobol. Hiányozni fog.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.