Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

DLR: „A Van Halen már nem fog visszatérni úgy, mint azelőtt”

Januártól Las Vegasban ad kiemelt koncerteket David Lee Roth, aki ismét egy szólócsapattal játszik majd a bulikon. Az énekes egy friss rádióinterjúban egyenesen úgy fogalmazott: a Van Halennek jó eséllyel annyi.

1001dlr

Noha szó volt egy idei amerikai stadionturnéról, végül nem jött össze a Van Halen újjáéledése. David Lee Roth énekes szerint könnyen lehet, hogy ez már így is marad. „Párszor már előfordult ilyesmi", felelte a frontember a detroiti WRIF rádió riporterének kérdésére, amelyben azt firtatta, rosszul érintette-e a körút elmaradása. „Szerintem a Van Halennek vége, és ez már a következő fázis. Gyakorlatilag megörököltem a zenekart – akármit is jelent ez. Számomra azt jelenti, hogy ha már megörökölted, viseld ezt a terhet büszkén. A Van Halen már nem fog visszatérni úgy, mint azelőtt. És innentől fogva Eddie-nek kell elmesélnie a saját sztoriját, nem nekem."

Mindez persze akármit jelenthet, főleg annak fényében, hogy DLR szeptember elején egy másik rádióban már arra célozgatott: Eddie Van Halen bizonyos problémákkal küzd. „Nem tudom, pontosan mi van Eddel, de most szerintem nem fog ajtót nyitni a csengetésre", mondta. Mire a riporter visszakérdezett, hogy a gitárosnak esetleg valamiféle egészségügyi baja támadt, Roth azt válaszolta: „Ugyanazokat a pletykákat hallom én is, mint te, és nem az én dolgom ezeket megfejteni." Persze Eddie Van Halennek korábban éppúgy volt rákos megbetegedése, mint ahogyan súlyos csípő- és gerincbántalmak is kínozták, de jól dokumentált módon megküzdött az alkohollal és a kokainnal is, így esetében az egészségügyi problémák kategóriája már akkor is elég sok mindent takarhat, ha csak a múltból indulunk ki...

Roth új szólóbandájának összetétele egyelőre nem ismert, de számos Van Halen-klasszikussal teli műsort ígér a Las Vegas-i, úgynevezett rezidenciakoncertekre. Az énekes januárban három, márciusban hét kiemelt bulit ad majd a városban.

 

Hozzászólások 

 
#3 shmonsta 2019-10-03 12:03
Azért ha valami csoda folytán mennének egy kört Sammy-vel, eléggé be lenne sózva a seggem :D
Idézet
 
 
#2 Simple 2019-10-02 11:19
Két banda van, akiket nagyon sajnálom, hogy nem láttam: Van Halen és Rush. Nincs már Rush, de talán Van Halen:) Én - bár az 1984-gyel ismertem meg őket - a Hagar-féle felállást preferálom, a FUCK minden idők egyik legjobb dallamos rock albuma... a Judgement Day mekkora már!!! De ha bármi is össze jönne még nekik, bizonyára a magyar rajongónak milliomosnak kell lennie, hogy láthassa őket.
Idézet
 
 
#1 Venomádi 2019-10-01 17:36
Minden idők egyik legfontosabb bandája az utóbbi 20 évét szánalmas vergődéssel múlatta, szinte többet mint amennyit a tényleges pályafutásával töltött, szóval talán tényleg nyugodtan le lehet most már írni az egészet. Pedig ha egy bizonyos ponton nem basszák el, talán lenne még egy pár jó Hagaros lemezünk.
Ha még valaha is talpra kívánnának állni, akkor egy új énekessel tudom elképzelni, valahol Roth és Hagar között. Ebből Hagart már nem lehet rángatni, Roth pedig elvégezte a dolgát úgy vélem. Szóval valahogy úgy, mint a Cherone-féle verziónál. Manapság talán kockázatmentese bb is egy ilyen, mint akkortájt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.