Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Digging For Windows: bemutatta első szólósingle-jét Zack De La Rocha

0911zackMiközben volt zenésztársai két ikonikus rapperrel zenélnek a Prophets Of Rage-ben, lassan Zack De La Rochánál is mozgásba lendülnek a dolgok: a Rage Against The Machine volt frontembere kihozta első szólósingle-jét Digging For Windows címmel.

Digging For Windows a címe annak a dalnak, amelyet a héten hozott ki a Rage Against The Machine volt énekese. Zack De La Roche a rapper El-P-vel közösen rögzítette a számot, és – természetesen – az idei amerikai elnökválasztás ihlette. Ezen túlmenően egyébként nem tudni sokat arról, mikor követheti a témát teljes nagylemez, vagy egyáltalán követi-e – mióta a Rage először szétszéledt a 2000-es évek elején, Zack barátunk igazából nem csinált túl sok érdemlegeset, legnagyobb volumenű megnyilvánulása egy EP volt 2008-ban One Day As A Lion néven és címmel, a The Mars Volta ex-dobosával, Jon Theodore-ral.

A Rage utoljára 2011-ben koncertezett, és ugyan a Prophets Of Rage élén álló Chuck D nem tartja kizártnak, hogy egyszer Zack is csatlakozzon hozzájuk, a rapper e kijelentései inkább tűnnek puszta udvariasságnak tényleges távlati terv helyett. Zack állítólag eleve azért maradt ki a dologból, mert saját zenéin dolgozik.

 

Hozzászólások 

 
#2 Codename333 2016-09-11 15:23
engem sem győzött meg nagyon :/......eléggé fura....amúgy nem kimondottan erre számítottam tőle.Nem tudom pontosan mti vártam de azt már tudom h nem ezt :O Rage után eléggé gyengus...
Idézet
 
 
+2 #1 Jóvanakkó 2016-09-11 13:56
Ööööö... ez egy kicsit hogy úgy mondjam takarékosra sikeredett. 2:30-nál azt gondoltam, hogy "na majd most beindul", de nem indult be... Bírom Zack De La Rochát, de ez most így hirtelen nem győzött meg. Persze ez nem a RATM, nincs itt Morello és a többiek...kár.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.