Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Derrick Maxről: „Én már a középiskolában sem voltam benne a pletykálkodásokban”

0827sepuAz utóbbi hetekben ismét áll a bál a Sepultura egykori és jelenlegi tagjai között, hiszen Max Cavalera és Igor Cavalera egyaránt odaszúrt volt zenésztársainak. Derrick Green énekes szerint természetesen komplett ostobaság, hogy a csapat nem készít több lemezt.

„Fogalmam sincs, honnan szedte ezt, teljesen nevetséges már az ötlet is”, mondta Derrick a TotalRock Radiónak Max azon nyilatkozatáról, amely szerint a tavalyi The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart után nem készül több Sepultura-nagylemez. „Ez az egész röhejes. Ha valaki tényleg kíváncsi rá, mi van velünk, könnyen megkérdezhet róla minket is, és mi soha nem mondtunk ilyesmit. Természetesen készíteni akarunk még lemezt, és ez egészen biztos. Az emberek jól tennék, ha fenntartásokkal fogadnának egy csomó mindent, amit látnak, vagy amit másoktól hallanak. Mindenütt túl sok a duma, és kevés a zene… Ami minket illet, folyamatosan játszunk a világ legkülönbözőbb helyein, és megpróbálunk olyan sokat kihozni ebből az egészből a zenével, a koncertekkel, amennyit csak lehet. Nálunk nem az a cél, hogy a médiában dumáljunk mindent összevissza másokról… Én már a középiskolában, szóval jó régóta magam mögött hagytam az ilyesmit, és már akkor sem voltam benne a pletykálkodásokban. Szóval tényleg vicc az egész. Bazmeg, odajöhetsz, és beszélhetsz velünk is – a többi csak baromság marad, ennyi.”

Green – aki már több időt töltött a Sepulturában, mint Max Cavalera – ugyanakkor nem tagadja: idegesítik a hasonló híresztelések. „Egy idő után kicsit frusztráló, hogy állandóan végig kell rágni magunkat ugyanazokon a témákon, ráadásul olyasmiken, amik nem igazak. Miközben, ahogy mondtam, mi a zenére szeretnénk koncentrálni. De az emberek szeretik a szappanoperákat, szemben velünk… Mi zenélni szeretünk, ami szerintem tényleg le is jön a színpadi energiából, az utolsó album és az azelőtti albumok erejéből. Mi így mondjuk el, amit szeretnénk, és hűek maradunk mindahhoz, amiben hiszünk.”

A Sepultura a július 7-13. közötti Rockmaratonon is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+5 #4 growler 2014-07-03 00:01
Ennyi, az egyik oldal megerősít benne, hogy miért kedveljem jobban a másikat :D Pedig középről indult nálam a dolog.
Idézet
 
 
+7 #3 sepumark 2014-07-02 18:41
Cavaleraektol mar annyi fos nyilatkozat jott (durvabbnal durvabbak is), hogy csodalkozom Andreas-ek hihetetlenul nyugodt termeszeten.
Persze sokkal jobb igy csendben, kulturaltan intezni a dolgokat...
Tobbek kozott, ezert is voksoltam anno az uj Sepultura mellett.
A gerinc tobbet er a reunionert felajanlott temerdek lovenal ;)
Legalabbis remelem...
Idézet
 
 
+10 #2 mrataxi 2014-07-02 14:17
nyilatkozatilag a kisser-féle vonal szimpatikusabb egyértelműen
Idézet
 
 
+13 #1 growler 2014-07-02 13:31
Ez a stílus valahogy jobban tetszik :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.