Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Max úgy tudja, nem készít több lemezt az Andreas-féle Sepultura

Max Cavalera viszonylag rég mondott olyasmit, amivel felháborította egykori zenésztársait, de most jó esélyekkel száll ringbe: a hamarosan ismét Budapesten koncertező Soulfly frontembere megszellőztette, hogy úgy tudja, a Sepultura felhagy a lemezkészítéssel…

„Nem igazán számít a dolog”, válaszolta Max a HardRockHaven kérdésre, amelyben azt firtatták, nem furcsa-e, hogy a Soulfly ugyanúgy az osztrák Napalm kiadónál dolgozik, mint a Sepultura. „Akkor is egy cégnél dolgoztunk, amikor mindketten a Roadrunnerhez tartoztunk. Semmi dolgom azokkal a srácokkal, és pontosan tudom, mik a feladataim. A saját ügyeimmel foglalkozom, és eközben történetesen ugyanaz a kiadónk. De amúgy hallottam egy híresztelést, amely szerint amúgy is a legutóbbi volt az utolsó lemezük, és nem is akarnak következőt csinálni, szóval nem tudom…”

A Sepultura az említett 2013-as The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart album kapcsán fellép az idei pécsi Rockmaratonon is, amelyet július 7-13. között tartanak a Malomvölgyi Arborétumban. Cavalerát és a Soulflyt, akik a szintén tavalyi Savagest turnéztatják, a Budapest Parkban lehet elcsípni június 24-én.

Maxszel készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+5 #12 Khold 2014-06-14 21:02
Öreganyám úgy tudja, hogy betörtek a szomszédba, és elvittek minden értéket:
Laptoppot, számítógípet, a szokol rádiót.
Ez nem igaz!
Csupán Vödrös Jani baszta be részegen az ablakot, mert elvesztette a kulcsát, és nem tudott bemenni az ajtón :-)
Idézet
 
 
+13 #11 spanom_gyurma 2014-06-14 00:28
Max egy megfáradt, csövesnek öltözött rocksztár, zeneileg rég kimúlt és még mindig képtelen feldolgozni a múltat. Többre nem is számítok tőle. De biztos kedves ember amúgy.
Idézet
 
 
+9 #10 sepumark 2014-06-14 00:26
Orulok hogy egy nagyszeru banda szethullasaval megannyi kevesbe nagyszeru banda szuletett es mindannyian megtalalhatjuk a kedvencunket/kedvenceinket ;)
En helyukben csinalnek egy fasza kibekulest es egy hatalmas utazo Sepultour-ba olnem bele ez utolso vasam is... Sepu, Soulfly, CC, es meg az klasszikus negyest is latnank Jairoval kiegeszulve... dolne a le ezerrel es nem kene egyik bandanak sem feloszlania!

Hiaba felhaborit hogy fizetni kell MAX-ert, de valoszinuleg megteszem, mert a kozel 100 darabos Sepu/Nailbomb/Soulfly/CC gyujtemenyemrol csakis az O kezjegye hianyzik..
Mindenki kedves, aranyos es segitokesz volt a talalkozaskor... es nem egyszer talakoztam a tagokkal (Max es Jairo kivetelevel), sot, volt hogy csak ugy belejuk botlottam .... aaaa.... hihetetlen arcok m :)))

Nem verem magam a reunion miatt, de ha lesz, en ott leszek... nyugodtan agyon taposhattok, boldogan halok majd meg :D

Biztosan sok suletlenseget hordtam itt ossze es majd biztosan kapok negativ ertekelest is, de pont az a lenyege az egesznek, hogy nem vagyunk egyformak es mashogy latunk bizonyos dolgokat...

Senkit sem akartam megbantani, foleg nem a zenekarokat, mert mindegyiknek hatalmas tiszteloje vagyok (pezt, idot es energiat szanok a lemezeikre, koncertjeikre)... es ezt csakis ugy lehet ha az ember szive a helyen van...

Sepultura In My Heart
Can't Take It Away
These Roots Will Always Remain!!!
Idézet
 
 
+8 #9 sepumark 2014-06-13 23:54
Lehet hogy csak az alkohol beszel belolem, de hirtelen elkezdett porogni az agyam es leirnam a gondolataimat. Tudjatok, csak hogy jobban aludjak :)

Old School Sepultura: nincsenek szavak... 91-ben keszitett az unokatesom egy 30 perces best of kazettat a Morbid/Beneath/Arise dalaibol, de kovetkezo evben lettem nagy fan, a Barcelona VHS lattan.

Uj Sepu: szimpatikus hogy nem dobaljak a szart, intelligenciara vall! Az enek sosem tetszett, Derrick esetlen es borszazto a hangja. A lemezek kisse egysikuak, de a durva riffek, fifikas dobtemak, elmebeteg szolok mindig ott voltak... csak kisse mereszebbek lettek. Jol tettek! Andreas a legalulertekelt ebb es egyben legegyedibb gitaros es egyeduli dalszerzo a bandan belul! Respect....

Soulfly: hamarabb hallottam az elso lemezt mint az Against Seput es jobban is tetszett/tetszik, de valamiert csak az elso 3 lemezt tartom oszintenek, pedig azert egy Dark Ages vagy egy Enslaved kozelebb all a Deathrash gyokereimhez. Profi zene meg minden, de pont Max fatert nem hallom az egeszben... Egy hajlektalan kinezetu, fogatlan arcrol, aki egyik kezevel a mikrofonallvany ba, masikkal meg a gitarnyakba kapaszkodva probal allva maradni, bugyutan konferal es toporog mint valami kis dagi mano (tobb-kevesebb sikerrel mint a joval idosebb Ozzy bacsi), nehezen tudom elkepzelni kepes ilyen lemezeket irni.
Tok mindegy miert van lerongyolodva ennyire, mert az sem erdekel hogy Andreas miert van geci jo formaban (pedig egy evvel idosebb is)... no de akkor is...

Cavalera Conspiracy: ha jol emlekszem, mar a Roorback lemez dalaiban is unalmasnak talaltam Igor dobtemait es a CC -tol valami igazan brutalisat vartam... ehelyett kurva nagyot csalodtam. Meghallgatom a lemezeket negyed evente, de gyeszeruen nem tudom elhatarolni a Soulfly-tol. Mig Andreas szololemeze es Paulo/Andreas/Derrick project-jeinek nem sok koze van az anyabandahoz.
Idézet
 
 
+11 #8 sepumark 2014-06-13 23:45
En meg ugy hallottam, hogy Rizzo nem ir tobb MAX lemezt... MAXimum szolo lemezeket... haha... berugtam :D
Olyan unalmas mar ez az egesz... miert kell ezt csinalni???
Leragott csont mar lassan 2 evtizede!
Tortent ami tortent, csak Ok tudhatjak... de most komolyan, nem vagyunk egyformak es tuti van olyan arc aki a Bestial/Morbid temait, vagy akar a Schizo/Beneath/Arise lemezek ujraszuleteset varja... persze tobbsegben biztosan a Chaos/Roots vonalas arcok maradnak es a nyakamat tennem ra, hogy akadnak szep szammal olyanok is akik, akik a Derrick Green eraban ismertek meg az addiginal kommerszebb/batrabb Sepulturat.
A regi Sepu mindent arannya valtoztatott es az uj lemezek pedig mindig jobbak es jobbak lettek az elozoektol. De biztosan leteznek Nation, Dante vagy Mediator hivok is.
A klasszikus Sepultura az eletem, a mindenem es az is marad orokre (a Death lemezeivel egyetemben), de nekem is kellett 10 ev hogy megszokjam az uj Sepu/Soulfly bandakat.
Meg kell tanulni nem a "Sepultura"-kent hallgatni ezeket a csapatokat, mert valojaban mindenki csak egy Tribute banda... igaz, azokbol is a legjobb :)
Idézet
 
 
+3 #7 KoaX 2014-06-13 19:40
Bezzeg Budapesten nem akar interjúkat adni....
Idézet
 
 
+10 #6 Sárvári Gábor 2014-06-13 19:21
Szeretem Max régebbi meg néhány újabb keletű dolgait, de magánszemélykén t egy kétszínű bunkó aljas fasz lehet. Könnyem meglehet hogy tévedek, de az ilyen szarkeverő interjúiból nekem mindig ez jön le.
"Semmi dolgom azokkal a srácokkal, és pontosan tudom, mik a feladataim."
De azért mégis elég sokszor foglalkozik velük. Semmi dolga velük de azért az elmúlt pár évben sokszor hozta fel a témát az öreg Max.
Idézet
 
 
+5 #5 bpeter 2014-06-13 13:16
Lehet, hogy holnap meg Kisser nyilatkozza ugyanezt, hogy ő meg azt hallotta, hogy a Soulfly nem fog több lemezt kiadni. :) Egy a lényeg, mondani kell valami olyat, ami miatt felfigyelnek rád. Itt a fesztiválszezon .
Idézet
 
 
+5 #4 Dead again 2014-06-13 11:34
Szerintem meg Andreas másképp tudja :D Meg kell kérdezni majd őket Rockmaratonon, hogy mi van :D
Idézet
 
 
+9 #3 KoaX 2014-06-13 10:45
Azért az utolsó SEPU erősebb, mint az utcsó Soulfly....
Idézet
 
 
+7 #2 sanyi 2014-06-13 10:41
A vén hülye. De azért 1-2 sört szívesen meginnék vele. :)
Idézet
 
 
+14 #1 Szilva 2014-06-13 09:46
Végül is ha már sz*r zenét nyomatsz évek óta,akkor állj neki fikázni a régi társaid vagy bármiféle baromságokat híresztelni róluk!Hozzá vagyunk szokva és semmi meglepőt nem csinált a jó öreg Max!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.