Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death metal témákat vesz fel Jeff Loomis

Három új témát rögzít a héten a Nevermore ex-gitárosa, Jeff Loomis, aki tavasszal jelentette meg második szólóalbumát Plains Of Oblivion címmel. A dalok death metalos irányultságúak, de egyelőre még nem tudni, mikor és milyen formában látnak majd napvilágot.

A három dal érdekessége, hogy az a Joe Nurre énekli őket, aki Jeff szólóbandájában másodgitárosként érintett. „Amikor befejeztük a legutóbbi turnénkat a Periphery és a Protest The Hero társaságában, Jeff-fel arról beszélgettünk, milyen jó lenne csinálni valami súlyosabb, death metalos dolgot”, mondja Joe. „Így aztán bevonulunk a stúdióba Aaron Smith producerrel, aki már a Plains Of Oblivion lemezen is dolgozott. A rögzítendő dalok némelyikét már a következő tunénkon is játsszuk majd, amit a The Contortionist társaságában bonyolítunk le.”

Loomis szólócsapatában Nurre mellett Gregory Macklin basszusgitározik és Anup Sastry dobol. A gitáros és társai július közepétől turnéznak ismét Észak-Amerikában a The Contortionisttel, a Chimp Spannerrel és a 7 Horns 7 Eyes-zal. Esetleges európai fellépésekről egyelőre nincs hír.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.