Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dead Tomorrow: még egy új szám a reaktiválódott Skinlabtől

0926skinlab Dead Tomorrow címmel új dalt mutatott be a San Franciscó-i Skinlab. A zenekarnak 2009 óta ez mindössze a második friss szerzeménye, és az alapfelállás két tagja is szerepet vállalt benne.

Ősszel már közzétett egy vadonatúj dalt a Skinlab End Of Silence címmel, amely a Bay Area-i groove/thrasherek első stúdiós életjele volt a 2009-es The Scars Between Us album óta. A csapat most Dead Tomorrow címmel egy második friss tételt is bemutatott. A dalokról nem tudni túl sokat, az azonban biztos, hogy Steve Holttal és Juan Urteagával dolgoztak rajtuk, és – minden bizonnyal – egy vadonatúj album előszelét jelentik. A Skinlab január végétől már turnézik is Amerikában a Pissing Razors és a Shattered Sun társaságában.

A zenekar jelenlegi tagságát két alapember, Steev Esquivel basszer/énekes és Paul Hopkins dobos mellett Rich Pia gitáros alkotja, aki korábban a Mudface-ben játszott. Vagyis ismét kiesett a képből az ősfelállás két gitárosa, Gary Wendt és Mike Roberts, akik a tavalyelőtti reaktivizálódásban ismét feltűntek, és meg is turnéztatták a jubileum alkalmából az az 1997-es Bound, Gagged And Blindfolded lemezt Észak-Amerikában. Ez azonban nem igazán meglepő, hiszen a 2000-es években alapvetően egyedül Esquivel számított fix pontnak a csapatban.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.