Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dave közelebb jár az igazsághoz, mint azt a legtöbben szeretnék”

Amennyiben Dave Mustaine célja az volt, hogy megint mindenki róla beszéljen, kétségtelenül elérte: kis túlzással az egész amerikai rock/metal színtér a Megadeth főnök legutóbbi kijelentéseitől hangos. Dave egy szingapúri koncerten azt találta mondani: az Egyesült Államok náci irányba halad, az utóbbi évek tömegmészárlásait pedig Barack Obama elnök rendezte meg.

„Dave Mustaine egy kibaszott seggfej", írta a Facebookon Nikki Sixx, aki egyébként sincs jóban Dave-vel, miután az előző évtized elején, a Mötley Crüe és a Megadeth népszerűségének mélypontján lefolytattak közösen egy balul sikerült és igen nagy bukást hozó amerikai turnét. „El sem tudom képzelni, mennyire mélyen érintik a kijelentései a lövöldözések áldozatainak családjait. Minden egyes családnak bocsánatkéréssel tartozik, akárcsak nagyszerű országunknak. Hé, Dave, ha úgy gondolod, hogy Amerika náci Amerikává válik, ahogy mondtad, akkor költözz el innen a picsába!"

„Szerintem Mustaine megint drogozik, ha azt képzeli, hogy bármit is számít, amit mond", fogalmazott Chuck Billy a Testamentből. „Persze szólásszabadság van, ő pedig éppen hatalmas hülyeségeket beszélt."

„Szeretném látni, amint Mustaine odaáll akármelyik áldozat elé, és közli velük, hogy mindezt Obama tette", mondta Jeremy Wagner, a nemrég újjáalakult Broken Hope gitárosa. „Mustaine, mondd ezt Ashley Mosernek, akinek egy golyó fúródott a torkába, találat érte a hasán, és elvesztette a hatéves lányát, amikor James Holmes (az aurorai merénylő) tüzet nyitott rájuk. Azon ezrek közé tartozom, akik azt kívánják: Mustaine fogja be a lepcses pofáját."

Persze olyanok is vannak, akik szerint Dave ugyan szokás szerint rosszul fogalmazott, de nem beszél feltétlenül hülyeségeket. „Nem hinném, hogy bárki is birtokában lenne az összes információnak James Holmest illetően, de erősen hiszem, hogy elképzelhető: valaki kihasználta a befolyásolhatóságát", jelentette ki Craig Locicero, a Forbidden gitárosa. „De természetesen nem maga Obama, hanem azok, akik a társadalmi apály-dagály jelenségeket irányítják. Ezen a ponton gondolom azt, hogy Mustaine tudatlan volt. Csak figyeljétek ezt a közelgő, szabad választásnak csúfolt cirkuszt, és egyértelműen látni fogjátok, hol húzódnak a törésvonalak a faji, szexuális, vallási, szólásszabadsági és gyülekezési joggal kapcsolatos kérdésekben. A dolgok rosszabbul állnak, mint a közelmúltban bármikor, és akárki nyeri meg a kamuválasztást novemberben, a másik oldal szélsőségesei vissza akarnak majd vágni. Ezek a lövöldözések pedig lehetséges ürügyet jelentenek a fegyvertartási szabályok szigorítására. Szóval miközben Dave ismét idióta módon fogalmazott, azt kell mondanom, hogy közel jár az igazsághoz. Sokkal közelebb, mint azt a legtöbben el akarnák fogadni."

 

Hozzászólások 

 
+1 #11 Koltai Máté 2012-08-23 16:39
Hogy ha már érvek: nincs bizonyítékod rá, hogy ezt a mészárlást a kormány rendezte. És kétlem, hogy Dave Mustaine-nek, egy zenekar frontemberének, több köze lenne az egészhez mint neked.
Az oké, hogy vannak olyan érveid, amik miatt te jogosan HIHETED azt, hogy ez így történt. De sem te, sem Dave, sem én nem tudjuk, hogy miafasz is történt ott. Egy épeszű ember pedig nem zúdítja rá gyászoló emberekre az összeesküvés-elméleteit, de Mustaine mindig is egy kibaszott fasz volt.
Idézet
 
 
+1 #10 Venomádi 2012-08-23 16:21
Az az igazság kedves felsőbbidentitá sú emberkollégám, hogy igen is vannak hülye emberek, akiket a kormány így vagy úgy a saját hasznára fordít. Ezért voltak a világtörténelem ben bepalizható idióták, de ugye neked akinek nem semmilyen az élete ezen el sem töpreng, mert neki a "saját" élete van, legalábbis azt gondolja magáról.
Tegyünk hozzá még valamit a teljesség kedvéért, én ezen az oldalon nem fikáztam le senkit aki ezt nem hiszi el, rohadtul le bírom szarni mindenki éli úgy az életét ahogy akarja, te meg aki külömbnek akarsz tűnni nálam arra nem veszed a fáradtságot, hogy normálisan érvelj az állításaim ellen, inkább csak simán semmilyen szánalmas életű vagyok. Gondolom fájna gondolkodni kicsit az emberiségnek úgy önmagában is, mert állítom több értelem szorult 1 szál seggszőrömbe mint egyeseknek. Puritán közhellyel még utoljára annyit mondok a történelem ismétli önmagát valóban, csak nem úgy ahogy a rohadt nagy okosok elképzelik. Általában az a fele ismétlődik amiről sok ember ma sem vesz tudomást.
Idézet
 
 
+2 #9 Koltai Máté 2012-08-23 12:04
A helyzet csak annyi, hogy túl semmilyen az életed, és ezért találod ki ezt a kis álomvilágot magadnak, amiben te mindent tudsz a világ nagy igazságairól, és ettől picit jobban érzed magad ha tükörbe nézel. Persze lehet, hogy tévedek, és te egy magas rangú vezető vagy, aki tudja a válaszokat, és nem rest őket megosztani a shockmagazin hasábjain...

Egyszerűen szánalmasak az ilyen emberek, akik ha akármi történik a világban, akkor körbekürtölik egyből hogy az a világ gonosz irányítóinak a műve, és felesleges vitatkozni vele, mert ő TUDJA, és ez úgy van ahogy ő elképzeli.
Alapból az emberek nem is ölnek, ugye? Alapból nincsenek segghülye emberek, ugye? Pedig vannak, sok is, veled együtt.
Éld az életed, ha nem tetszik a helyzeted, akkor javíts rajta. Ha meg nem tudsz, akkor ne tégy úgy, mintha több lennél mint aki vagy.
Idézet
 
 
-2 #8 Venomádi 2012-08-22 18:21
Ugye? Hiába magyarázod nekik...
Amúgy meg lehet hogy megsérti a családtagjait azzal, hogy kendőzetlen tapló, de lehet hogy nagyobb igazságot árult el nekik, semmint hogy majd azt a maszlagot bevegyék, hogy elborult ámokfutó saját szakállára tette. Tudod a családtagjaik azoknak az embereknek az egyetlenek akiknek a kibaszott igazságot rohadtul joguk van tudni. És az ő kormányuk hazudik mindenkinek. Dave azért tapló mindenki szemében mert olyan újdonságot (sajnos) árult el mindenkinek amit más nem mer, és túl merésznek is találja. Persze az, hogy Alex Jones-szal leáll beszélgetnii egy tv-műsorban, és ezeket ki is mondja, nekem több mint gyanakvásra ad okot, hogy Dave csak egy bepalizható ember a médiában, de ez már túlságosan a témához tartozik. Ha nem repítenek golyót a fejébe, akkor igazam van...
Idézet
 
 
-8 #7 Korbács Endre 2012-08-20 19:29
Idézet - Koltai Máté:
Idézet - Vic Realtors:
Biztos, hogy Mustaine a hülye?
http://www.youtube.com/watch?v=VfkhzNjknJc


Igen, biztos. És hogyha hiszel a mindig elképesztően hiteles és objektív dokumentumfilme knek, akkor te is.


Mennyi elkábított barom él a földön...
Idézet
 
 
+2 #6 Várhegyi Ádám 2012-08-20 14:55
Dave, a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, neked is, de ettől még senki nem kíváncsi rá.
Idézet
 
 
+7 #5 M 2012-08-19 11:29
Annyiban respektálom, h a saját maga által hitt véleményt elmondja, lesz ami lesz alapon, de a nyilatkozatairó l árulkodik a tudatlanság és az is, h minden szar maszlagot bevesz. És igazából azt sem értem, h miért nem elégszik meg azzal, h a zenélésből vígan megél. Van véleménye ez ok, de az aurorai lövöldözéssel kapcsolatban eléggé messze ment. Ennyi idősen gondolhatna arra is, h a hozzátartozókna k nem lehet kellemes még az ő faszságait is olvasni. Dave inkább zenélj!
Idézet
 
 
+4 #4 Nűnű 2012-08-18 23:22
Mustaine bedőlt az összeesküvéshív ők legtipikusabb hibájának:
a létrejöttt eredményt annak tulajdonítják, akinek az a hasznára van.
Idézet
 
 
+1 #3 Koltai Máté 2012-08-18 15:48
Idézet - Vic Realtors:
Biztos, hogy Mustaine a hülye?
http://www.youtube.com/watch?v=VfkhzNjknJc


Igen, biztos. És hogyha hiszel a mindig elképesztően hiteles és objektív dokumentumfilme knek, akkor te is.
Idézet
 
 
+1 #2 Vic Realtors 2012-08-18 13:05
Biztos, hogy Mustaine a hülye?
http://www.youtube.com/watch?v=VfkhzNjknJc
Idézet
 
 
+8 #1 Carrast 2012-08-18 08:23
"Do you want to work and live in the U.S.A.?"

no.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.