Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Van Halen: Eddie-nél sürgősségi beavatkozásra volt szükség

Idén már minden bizonnyal nem lesznek Van Halen koncertek, miután Eddie Van Halennél sürgősségi beavatkozásra volt szükség úgynevezett vastagbél-divertikulumok miatt. A gitáros gyógyulási ideje legalább négy hónap, így a zenekar máris lemondta a novemberi japán turnét.

Eddie Van Halen sürgősségi műtéten esett át az elmúlt napokban vastagbél-divertikulumok miatt. További beavatkozásokra nincs szükség, a gitáros állapota javul, és négy-hat hónapon belül várhatóan teljesen felgyógyul, ám emiatt a zenekar novemberi japán turnéját el kellett halasztani a jövő évre. A divertikulumok kitüremkedések a bélrendszerben, amelyek elsősorban a rostszegény táplálkozás miatt alakulnak ki, de hatvan éves kor felett ettől függetlenül is igen gyakoriak. A probléma komoly fájdalmakkal járhat, és kezeletlenség esetén további súlyos szövődményekhez vezethet.

A Van Halen februárban tizennégy év szünet után adta ki A Different Kind Of Truth című új lemezét, amely a Billboard-lista második helyén startolt, és megjelenését rendkívül sikeres amerikai turné is követte, ez azonban – kimerültségre hivatkozva – a közepén szintén félbeszakadt. A csapat köreiből ugyanakkor cáfolták, hogy az igazi ok a két Van Halen fivér és David Lee Roth énekes kiújult ellenségeskedése lenne.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.