Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Crown Of Horns: hallgasd meg a Judas Priest harmadik új dalát!

Március 8-án jelenik meg a Judas Priest új albuma. A hat év után érkező nagylemez az Invincible Shield címet viseli majd, és most Crown Of Horns címmel a harmadik előzetes számot is közzétették róla.

judas_priest_k2022_03

Március 8-án lát napvilágot a Sony Music gondozásában a Judas Priest új nagylemeze, az Invincible Shield. A produceri feladatokat ismét az egyben a banda turnégitárosaként is funkcionáló Andy Sneap látta el, és a dalok megírásából természetesen a Parkinson-kóros megbetegedése miatt a turnéfronton évek óta inaktív Glenn Tipton gitáros is kivette a részét.

A Priest legutóbbi nagylemeze a 2018-as Firepower volt. Utóbbihoz képest Richie Faulkner gitáros egy korábbi interjúban változatosabbnak, sokszínűbbnek ígérte a friss dalokat. „Mindenképpen több irányba kalandoztunk ezen a lemezen – mondta Faulkner az Audio Ink Radiónak. – Kicsit több az összetettebb, zeneileg bonyolultabb rész is. Korábban egyszer azt mondtam, progresszívebb, mire az internet ízekre szaggatott emiatt, de abban az értelemben valóban progresszív a lemez, hogy a dalok nem a verze-refrén-verze-refrén-szóló-refrén-vége szerkezetet követik. Letértünk erről az ösvényről, de mondjuk úgy, mint annak idején a Sinnerben, a Tyrantben és társaikban. Tehát több a zenében a '70-es évekbeli Priest, amit gitárosként igencsak díjazok. De ezzel együtt sem retrós a cucc, semmilyen érteleben sem. Vagyis a progresszív értelemben tükröződik a dalokban a '70-es évek Priestjének hatása, a megszólalás viszont 2023-as Priest."

judaspriest_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Panic Attack
02. The Serpent And The King
03. Invincible Shield
04. Devil In Disguise
05. Gates Of Hell
06. Crown Of Thorns
07. As God Is My Witness
08. Trial By Fire
09. Escape From Reality
10. Sons Of Thunder
11. Giants In The Sky
12. Fight For Your Life (bónusz)
13. Vicious Circle (bónusz)
14. The Lodger (bónusz)

A két már ismert szám, a Panic Attack és a Trial By Fire után most a Crown Of Horns is meghallgatható. A Priest lemezbemutató turnéja március 11-én startol Glasgow-ban, méghozzá a Saxon és a Uriah Heep társaságában, az eddig bejelentett önálló állomások közül hozzánk legközelebb Bécsben, április 1-jén lehet elcsípni őket. A fesztiválszezon menetrendje még nem teljes, de a csapat nyáron szintén számos európai rendezvényen felbukkan majd.

 

Hozzászólások 

 
#4 Goodbye 2024-01-19 15:22
Az előző után óriási elvárásaim vannak. Ez a dal se rossz, bár az első kettő jobban tetszett.
Idézet
 
 
#3 Scarecrow 2024-01-19 11:07
Nekem tetszenek az eddig kiadott dalok, de csodát természetesen már nem várok. A Firepower után azt hittem már nem is lesz új lemezük, erre pont a születésnapomra időzítették az új megjelenését. Elő is rendeltem már. :)
Idézet
 
 
#2 Simon Zoltán papper 2024-01-19 10:26
Hát ennek a Crown Of Thorns dalnak azon kívül, hogy a Halford énekel a Judas Pristhez semmi köze. Panic Attack viszont túl sokszorosan újrahasznosítot t Judas Priest nem nevezem meg a dalt copy pasta szinte. A Trial By olyan mint egy Nostredamus-ról lemaradt dal és kicsit trottyos. Na de az igazi rajongóknak biztosan nagy öröm, hogy egyáltalán vannak , új dalokkal és turnéval is.
Idézet
 
 
#1 Csiba 2024-01-19 09:52
Ez tulajdonképpen egy Fever átirat,önmásolá s.Kíváló a"vokálgéphang".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.