Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Country-feldolgozáslemezen dolgozik a Devildriver

Hihetetlen, de igaz: countrys feldolgozáslemezen dolgozik a Devildriver. Dez Fafaráék természetesen a sittes-balhés oldalról fogják majd meg a műfajt, tehát nem kell habkönnyű slágerecskékre számítani tőlük.

0303devildriver

Tizenhárom outlaw country remekművet dolgoz fel készülő új nagylemezén a Devildriver, amelynek egyelőre még nincs címe, de olyan legendás előadók számait válogatják rá össze Dez Fafaráék, mint Willie Nelson, Johnny Cash, George Jones és Johnny Paycheck vagy Steve Earle. A producer Steve Evetts lesz, és már biztos, hogy számos vendéget is felvonultatnak majd az anyagon, így például Mark Mortont, a Lamb Of God egyik gitárosát is.

„Hogy tisztázzuk: kurvára senki nem csinált még ilyet, mi vagyunk az elsők!", mondja Fafara. „Már egy éve dolgozunk ezen, és mindenki készüljön fel, hogy soha azelőtt nem hallott még ehhez hasonlót. Az ötlet eleinte az lett volna, hogy punkklasszikusokat veszünk fel, és nagyon tetszett, hogy egy konkrét műfajt szemelünk ki magunknak, de aztán úgy éreztem, jobb, ha a countryt választjuk. Ezek a dalok ugyanis több ötletet adnak az átdolgozás során", így Mike Spreitzer gitáros. „Szerintem az a lényeg, hogy megőrizzük az emlékezetes melódiákat és a szövegeket, miközben súlyosabb, eltérő zenei környezetbe ágyazzuk őket", teszi hozzá Neal Tiemann gitáros.

A lemez még idén megjelenik. A csapat legutóbbi munkája a tavalyi Trust No One volt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Igor Igorovics 2017-03-03 09:36
Bár nem feldolgozások voltak, hanem saját számok, de azért Rebel Meets Rebel az hasonló volt. Azok is sok esetben country számok voltak metal hangzással és játékstílussal előadva.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.