Shock!

január 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corabi: „Semmiképp nem mennék vissza a Mötley-be”

John Corabi semmiképpen sem csatlakozna ismét a Mötley Crüe-hez – ezt maga az énekes tette egyértelművé, miután a héten Vince Neil megpendítette esetleges kilépését a zenekarból. Corabi 1992-től 1997-ig, egy zeneileg nagyon erős, ám kevésbé sikeres periódusban állt a Crüe élén.

„Felkeltem ma reggel, bejelentkeztem a Facebookra, és körülbelül ötven üzenetet kaptam a Vince Neil interjú kapcsán”, írta a közösségi oldalon az énekes. „Őszintén mondom: hacsak közben nem következik be Krisztus második eljövetele, a Mötley-nek soha az életben nem jutna eszébe visszahívnia engem, ha pedig mégis így történne, akkor sem mennék vissza. Az a fejezet lezárult. Imádom a srácokat és csakis a legjobbakat kívánom nekik, de a jövőbe tekintek az új lemezemmel és a zenekarommal!”

A The Screamben felbukkant Corabi Vince Neil 1992-es távozását követően került a Mötley Crüe-be, és egy lemezen énekelt, az 1994-es Motley Crue-n. Az album súlyosabb, modernebb hangvétele nem talált éppen osztatlan lelkesedésre a rajongótáborban, és ugyan a mai napig sokan esküsznek rá, hogy a zenekar soha nem készített nála jobb lemezt, az együttműködés végül nem bizonyult tartósnak: az 1997-es Generation Swine-on már ismét Vince Neil bűvölte a mikrofont. Azt azért tegyük hozzá, hogy a Motley Crue albumot még így is több mint egymillióan szerezték be világszerte. John ezután egy másik nagy vesztessel, a KISS-ből a maszkos újjáalakulás miatt kipaterolt Bruce Kulick gitárossal alapított új bandát Union néven, és mindenfelé zenélt, amerre csak lehetett, legutóbb éppen Kulick tavalyi szólóanyagán hallatta a hangját. Magyarországon eddig egyszer koncertezett, méghozzá 2007-ben az Eric Singer Projecttel.

Az 52 éves Corabi a tervek szerint tavasszal jelenteti meg új lemezét, amelyen a tervek szerint egyaránt válogat majd karrierje korábbi szerzeményeiből és új dalokból.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.