Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corabi: „A Mötley-tábor egyes részei kicsit dühösek amiatt, hogy Mickkel dolgozom”

0119mickjohnPár hónappal ezelőtt elég alaposan felszította a lelkesedést a Mötley Crüe táborában, hogy a banda leállása után Mick Mars gitáros ismét a kereskedelmileg nem túl sikeres, ám annál jobb, 1994-es Motley Crue album frontemberével, John Corabival dolgozik. A dolognak ugyanakkor nem mindenki örül…

„Két dalt vettünk fel Mickkel”, mondta az Eddie Trunk Live-ban Corabi. „Lehet, hogy tévedek, de úgy tudom, Tommy Henriksennel írta őket Alice Cooper zenekarából. Beszéltünk róla, hogy együtt is írjunk, de aztán turnéra mentem a saját zenekarommal meg a The Dead Daisiesszel, ő pedig a Mötley-vel koncertezett.”

Corabi ezután azért valahogy mégis belekerült a projektbe, és felénekelte Mars szólólemezére a Gimme Blood és a Shake The Cage című szerzeményeket. „Nyitott vagyok arra, hogy együtt is írjunk pár számot, és Mick is azt mondta, hogy szeretne velem dolgozni. Mondtam neki, hogy én is nagyon szeretnék dalokat írni vele, de türelmesnek kell lennie, hiszen a Daisies albumát készítettük, aztán nem sokkal utána kijön a koncertlemezem is, szóval eléggé elfoglalt vagyok… Most pedig eljutottam egy olyan pontra, amikor már nem kell a pénzért csinálnom a dolgot. Azt szeretném, ha csakis a zenére koncentrálhatnék, és száz százalékot tolhatnék bele.”

Corabi szerint ugyanakkor nem biztos, hogy mindez összejön. „Amikor legutóbb beszéltem Mickkel, az volt a benyomásom, hogy… Na jó, szóval most csak találgatok, de mintha a Mötley-táborban még mindig akadna pár dolog, amit el kell rendezniük. Tudom, hogy mind aláírtak egy megállapodást, és az eddigiek alapján azt kell hinnem: a Mötley-tábor egyes részei kicsit dühösek amiatt, hogy Mickkel dolgozom. Nem tudom, mi ennek az oka. De alá kellett írniuk valami papírt arról, hogy soha többé egyik tag sem dolgozik közösen. Nem ismerem a részleteket, de nem is nagyon érdekel. Ha Micknek segítségre van szüksége, mondtam neki, hogy szóljon. De azt is hozzátettem: menjen biztosra, és rendezze el a dolgait, hogy minden rendben legyen. Szerintem most azt próbálja kiötölni, pontosan mit csináljon, ezt pedig én nem mondhatom meg neki. Mindenki jön vele, hogy ezt meg azt kellene tennem, én meg mindig emlékeztetem őket: nem az én albumomról beszélünk, hanem Mickéről, én csak segítettem neki. De én sem mondhatom meg neki, pontosan mit csináljon. Majd ő kitalálja…”

thedeaddaisies_cA The Dead Daisies új lemeze augusztus 5-én jelenik meg Make Some Noise címmel, rajta az alábbi dalokkal:

01. Long Way To Go
02. We All Fall Down
03. Song And A Prayer
04. Mainline
05. Make Some Noise
06. Fortunate Son
07. Last Time I Saw The Sun
08. Mine All Mine
09. How Does It Feel
10. Freedom
11. All The Same
12. Join Together

A zenekar európai turnéja július 14-én startol, hozzánk legközelebb július 16-án, a vizovicei Masters Of Rockon lehet elcsípni őket. Augusztustól a KISS előtt játszanak Észak-Amerikában. A Long Way To Go dal videója alább máris megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 keviny 2016-06-29 16:23
Ő a Mötley KORÁBBI énekese? Ha-ha.
Idézet
 
 
+6 #3 notreadam 2016-06-29 15:23
Mötley fan vagyok , de már a faszom tele van , itt mindig valakinek van valami baja. Jöjjön az a kibaszott Mick album , ez nem a mötley!!! Corabi megint nagy , mint mindig , jöhet a The Dead Daisies is!!!
Idézet
 
 
+13 #2 S.E. 2016-06-29 11:34
Mi az a "Mötley-tábor"? Valamiféle kemping Crüe-rajongóknak?
Idézet
 
 
+9 #1 Charlie Firpo 2016-06-29 11:09
Remélem nem sikkad el a dolog, mert ezek a Mars-féle dalrészletek marha jók. A "Mötley-tábor egyes részei" meg elmehetnek a sunyiba...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.