Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Coburn Pharr vendégeskedésével tervez koncerteket a Never, Neverland tiszteletére az Annihilator

1990. szeptember 12-én jelent meg az Annihilator második nagylemeze, a Never, Neverland. Az album a maga idejében hatalmas underground sikernek számított, és ha minden összejön, Jeff Waters jövőre speciális bulikkal idézi majd fel a szóban forgó érát.

0603annihilator

Különleges megmozdulásokra készül jövőre az Annihilator. „A legutóbbi európai turnénkon már utaltam rá mindenkinek, hogy 2020-ban visszatérünk, és megünnepeljük a Never, Neverlandet", írta a Facebookon Jeff. „Szerintem ez a legjobb lemezünk, de a legtöbb rajongó szintén így gondolja, és ez eladási adatok is ezt mutatják! De mint tudjuk, ez jelenleg nem prioritás, és idén nem kerülhet rá sor. Tavaly nyáron azonban járt a házamban és a stúdiómban a kedvenc Annihilator-énekesem, Coburn Pharr, és szót ejtettünk egy vagy több koncertről, amelyen eljátszanánk a lemezt, és remekül szórakoznánk. A fesztiválok, a szervezők és a zenészvilág egyaránt izgatottan fogadta a terveket, és tudom, hogy a rajongók is imádnák a dolgot. Coburnnel arról is beszéltünk, hogy a műsor végén röviden megemlékeznénk Randy Rampage-ről is. Megpróbáltam visszahívni a másik három akkori tagot is. Ray Hartmann nemet mondott, egy másik közülük nem utazhat törvényesen, a harmadik pedig évtizedek óta kiesett a turnéverkliből... Legalább egyikük esetében az egészségükért is aggódnék, ha most vissza kellene térniük ehhez az egészhez ennyi év után. Noha Coburn, Ray és én nyomtuk fel a lemezt, és a dalok nagy részét évekkel korábban megírtam, élőben az akkori öttagú Annihilator volt a csapat legjobb felállása, akármilyen jó volt egy sor más leosztás, és persze a jelenlegi felállás is gyilkos!"

Waters most jövőre tervezi tető alá hozni a speciális koncerteket, amelyeken Pharr mellett az Annihilator jelenlegi – a csapathoz képest egyébként szinte már-már megdöbbentően stabil – felállása, vagyis Fabio Alessandrini dobos, Rich Hinks basszer és Aaron Homma gitáros játszana. Jeff máris várja az ajánlatokat a fesztiváloktól és a szervezőktől a bulikra.

Pharr utoljára 2015 elején, a 70.000 Tons Of Metal hajófeszten lépett színpadra az Annihilatorrel a Never, Neverland néhány dala erejéig.

 

Hozzászólások 

 
#3 ToxicWaltz 2020-06-03 23:21
A Never, Neverland nagyon király album, ennek az albumnak van nálam az egyik legnagyobb szerepe abban, hogy bevezetett a metalba (a másik, igen jelentős album számomra ebből a szempontból az Exodus - Tempo of the Damned), úgyhogy jó hogy megnézném őket Coburnnel.
Idézet
 
 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2020-06-03 11:16
Idézet - Gyuszi:
Na ha valamit, hát ezt kellene ide Magyarországra leszervezni! Apropó: mikor lesz a Never, Neverland a Klasszikushockb an?

Az évforduló környékén.
Idézet
 
 
#1 Gyuszi 2020-06-03 10:12
Na ha valamit, hát ezt kellene ide Magyarországra leszervezni! Apropó: mikor lesz a Never, Neverland a Klasszikushockb an?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.