Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Coal Chambert is játszik majd a jövőben a Devildriver

Dez Fafara és a Devildriver hamarosan Coal Chamber-dalokat is beépít majd a koncertműsorba. Mindennek fényében tényleg véglegesnek tűnik az énekes eredeti bandájának feloszlása.

0303devildriver

Nemrég pár évig ismét aktív volt a Coal Chamber, akik tavaly egy Rivals című visszatérő albumot is készítettek, ám Dez Fafara egy tavalyi nyilatkozata egyértelművé tette: megint vége a csapatnak, amely a 2000-es évek első felében egyes tagok drogproblémái és az ezekből fakadó feszültségek miatt egyszer már szétrobbant. Most azonban úgy tűnik, mégis előkerülhetnek majd élőben a régi dalok, méghozzá Dez másik csapatában, a Devildriverben.

„A Devildriver négy Coal Chamber-dalt fog játszani a jövőben”, mondta a Metalpathsnek az énekes. „Belefáradtam abba, hogy csak várakozhatok, de nem játszhatom a zenét, ami azzá tett, aki vagyok, és nem mellesleg én írtam. Nem vagyok hajlandó belenyugodni, hogy nem játszhatom többé a Fiendet, a Swayt vagy akármelyik másik dalt. Nem fogok tovább másokra várni. Pár hónapja volt egy hosszú éjszakai telefonbeszélgetésem Glenn Danziggel, amikor felhívott. Azt mondta nekem: figyelj, miután kiléptem a Misfitsből, játszottam a Samhain- és Misfits-nótákat akkor is, amikor toltuk a Danzig-dalokat. Miután Rob Zombie otthagyta a White Zombie-t, ő is játszotta a White Zombie dalait. Mire vártál ennyi ideig?”

Mindez tehát még inkább véglegesnek láttatja, hogy a Coal Chambernek ismét vége. Ezt egyébként az is erősíti, hogy Meegs Rascon gitáros jelenleg Ivan Moodyval játszik egy Villain nevű projektben. A Devildrivernél egyébként nem ez lesz az egyetlen újdonság: a csapat jelenleg egy countrys feldolgozásalbumon dolgozik. A csapat legutóbbi munkája a tavalyi Trust No One volt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.