Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Champion: még egy új dal a Dan Reed Network visszatérő albumáról

0125dnrFight Another Day lesz a Dan Reed Network visszatérő albumának címe. A '80-as évek végének, '90-es évek elejének egyik népszerű, funkos hard rockban utazó csapata a Frontiersnél éledt újjá, és Champion címmel megérkezett róla a második dal.

Nyár elején új lemezzel jelentkezik a Dan Reed Network, akik négy éve alakultak újjá, és most a Frontiersnél hozzák ki a Fight Another Day című visszatérő albumot. A hagyományőrzőnek ígért zenei anyag elkészítésében egy kivétellel az eredeti felállás vett részt, azaz a jelenleg Prágában élő énekes/gitáros/basszer/billentyűs Dan Reed társai között ott van Brion James gitáros, Dan Pred dobos és Melvin Brannon II basszer is. Egyedül a billentyűs poszton történt változás tavaly, amikor Blake Sakamoto kifarolt a reunionből, az ő helyét Rob Daiker vette át.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

danreednetwork_c01. Divided
02. The Brave
03. Infected
04. Champion
05. Ignition
06. Give It Love
07. B There With U
08. Save The World
09. Eye Of The Storm
10. Reunite
11. Heaven
12. Sharp Turn
13. Stand Tall

A Dan Reed Network 1988-as, Bruce Fairbairn által producerelt debütáló lemeze, illetve két folytatása, az 1989-es Slam és az 1991-es The Heat fanatikus rajongótábort alakított ki a banda körül a rajtuk hallható, funkos-soulos beütésű hard rocknak köszönhetően. A csapat eközben olyan előadókkal turnézhatott, mint a Rolling Stones vagy a Bon Jovi, ám Reed egy idő után besokallt a zeneipar visszásságaitól, és feloszlatta a zenekart. „Őszintén szólva sosem terveztem újabb lemezt, noha számtalan ember sürgette a dolgot világszerte", mondja a Fight Another Dayről Reed. „De végre megfelelően álltak ehhez a csillagok, és azzal, hogy társmenedzserként és A&R-osként ismét felbukkant az életünkben Derek Shulman is, akinek segítségével 1987-ben leszerződtünk a Polygramhez, bezárult a kör."

A zenekar nyáron már több európai fesztiválon is ott lesz, alább pedig már a második új dal is meghallgatható Champion címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.