Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Chad Kroeger is vendégszerepel Devin Townsend következő nagylemezén

Hamarosan teljesen elkészül Devin Townsend új nagylemeze, amely az Empath címet viseli majd. A kanadai multihangszeres őrült ugyanakkor egy olyan vendéget is meghívott az albumra, amely garantáltan kiakasztja majd a közönség egy jelentős részét...

devin_townsend_k2017_02

Steve Vai, Anneke Van Giersbergen, Mike Keneally, illetve Chad Kroeger is vendégszerepel Devin Townsend legújabb művén, amely Empath címmel jelenik majd meg, és elméletileg év végére nagyjából teljesen el is készül. Maga Devin különösnek, összetettnek és zsigerinek ígéri a Garth Richardson segítségével rögzített anyagot, amely saját bevallása szerint olyan reakciókat váltott ki belőle visszahallgatva, mint már évek óta egyetlen lemeze sem – a legnagyobb felhajtás azonban garantáltan a Nickelback frontemberének felbukkanása körül kerekedik majd a következő időszakban.

„Lesz, aki imádja majd a lemezt, sokaknak időre lesz majd szükségük ahhoz, hogy belemerüljenek, mások egyáltalán nem értik majd, megint mások pedig garantáltan inkább a bónuszlemezre vagy a korábbi albumokra esküsznek majd", mondja Devin az Empath egészéről. „De baszki, egyszerűen muszáj volt kiadnom magamból ezt az albumot. Mint amikor tizenkét évnyi hányás jön ki belőled egyszerre... Dönthettem: vagy kommerszebbre veszem ezt az anyagot, vagy teljesen kompromisszummentesre. Köszönöm Garth Richardsonnak és Chadnek, amiért meggyőztek, hogy ne kössek kompromisszumokat. Nehéz döntés ám ez, ahogy öregszel, hiszen ott a kísértés a biztonsági játékra a család érdekében. Kimerítő, de színtiszta katarzist hozó munka volt ez."

Kíváncsian várjuk...

 

Hozzászólások 

 
#1 Habbal 2018-12-05 14:27
Kiváncsian várom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.