Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chad Kroeger is vendégszerepel Devin Townsend következő nagylemezén

Hamarosan teljesen elkészül Devin Townsend új nagylemeze, amely az Empath címet viseli majd. A kanadai multihangszeres őrült ugyanakkor egy olyan vendéget is meghívott az albumra, amely garantáltan kiakasztja majd a közönség egy jelentős részét...

devin_townsend_k2017_02

Steve Vai, Anneke Van Giersbergen, Mike Keneally, illetve Chad Kroeger is vendégszerepel Devin Townsend legújabb művén, amely Empath címmel jelenik majd meg, és elméletileg év végére nagyjából teljesen el is készül. Maga Devin különösnek, összetettnek és zsigerinek ígéri a Garth Richardson segítségével rögzített anyagot, amely saját bevallása szerint olyan reakciókat váltott ki belőle visszahallgatva, mint már évek óta egyetlen lemeze sem – a legnagyobb felhajtás azonban garantáltan a Nickelback frontemberének felbukkanása körül kerekedik majd a következő időszakban.

„Lesz, aki imádja majd a lemezt, sokaknak időre lesz majd szükségük ahhoz, hogy belemerüljenek, mások egyáltalán nem értik majd, megint mások pedig garantáltan inkább a bónuszlemezre vagy a korábbi albumokra esküsznek majd", mondja Devin az Empath egészéről. „De baszki, egyszerűen muszáj volt kiadnom magamból ezt az albumot. Mint amikor tizenkét évnyi hányás jön ki belőled egyszerre... Dönthettem: vagy kommerszebbre veszem ezt az anyagot, vagy teljesen kompromisszummentesre. Köszönöm Garth Richardsonnak és Chadnek, amiért meggyőztek, hogy ne kössek kompromisszumokat. Nehéz döntés ám ez, ahogy öregszel, hiszen ott a kísértés a biztonsági játékra a család érdekében. Kimerítő, de színtiszta katarzist hozó munka volt ez."

Kíváncsian várjuk...

 

Hozzászólások 

 
#1 Habbal 2018-12-05 14:27
Kiváncsian várom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.