Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Broadway: megússzuk a tömeges Nirvana-táncjeleneteket

Nem készül semmiféle Nirvana musical, noha az utóbbi hetekben több forrás is ezt rebesgette. A hírt maga Courtney Love cáfolta, aki pedig a pletykák terjesztői szerint Britney Spears menedzsere, Sam Lufti társaságában dolgozik a Broadway-darab előkészületein.

Courtney Love és Sam Lufti egy Kurt Cobain életét feldolgozó musicalen dolgozik – lebegtette meg több forrás is az utóbbi hetekben. A jólértesültek tudni vélték, hogy a természetesen a Nirvana zenéjét alapul vevő darab a zenekari sztori mellett Kurt és Courtney alaposan dokumentált, viharos kapcsolatát is feldolgozza majd. Most azonban Love áthúzta az erre bazírozók számításait. „Nem lesz musical", közölte Courtney a Guardiannel. „Egyszer már igent mondtam, méghozzá Baz Luhrmannak, hogy tegyen be nyolc másodpercet a Smells Like Teen Spiritból a Moulin Rouge-ba. De a film reklámozása során ezt sem használhatta."

Love néhány éve több tízmilliós dollárösszegért eladta a Cobain-hagyaték kiadási jogainak felét, de már saját bevallása szerint is bánja döntését, amit állítólag ráerőszakoltak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.